To je to što me zanima!

Popyrin prvi finalist u Umagu, Wawrinka bez izgubljenog seta

Za Popyrina, koji će za tjedan dana napuniti 24 godine, ovo je drugi finale u karijeri, jedini dosadašnji naslov osvojio je početkom 2021. godine u Singapuru
Vidi originalni članak

Australski tenisač Alexei Popyrin prvi je finalist ovogodišnjeg izdanja ATP turnira Croatia Open u Umagu, on je nakon tri sata i 17 minuta borbe u polufinalu nadigrao Talijana Mattea Arnaldija sa 6-7 (2), 7-5, 6-3.

Za Popyrina, koji će za tjedan dana napuniti 24 godine, ovo je drugi finale u karijeri, jedini dosadašnji naslov osvojio je početkom 2021. godine u Singapuru.

U PARU S ROLOM Nino Serdarušić u Umagu do prvog ATP naslova u karijeri FINALE PRIJE FINALA Spektakl u najavi: Wawrinka i Sonego u polufinala Umaga

S druge strane, 22-godišnji Arnaldi je u Umagu po prvi put u karijeri stigao do polufinala nekog ATP turnira.

Švicarski tenisač Stan Wawrinka još je jednom impresivnom predstavom došao do pobjede nad Talijanom Lorenzom Sonegom, drugim nositeljem ovogodišnjeg Plava Laguna Croatia Opena, svladavši ga sa 6-3, 6-4 te tako bez izgubljenog seta stigao do svog drugog umaškog finala u kojem će ga u nedjelju od 20 sati čekati Australac Alexei Popyrin.

Za 38-godišnjeg Švicarca ovo je 31. pojedinačno finale na ATP Touru, ali prvo nakon gotovo četiri godine čekanja. Za pobjedu nad Sonegom trebao je 87 minuta, a toliko je Popyrinu i Matteu Arnaldiju trebalo kako bi završili samo prvi set prvog polufinala u kojem je 23-godišnji Australac slavio sa 6-7 (2), 7-5, 6-3 nakon tri sata i 17 minuta velike borbe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare