To je to što me zanima!

Poljski mediji: Modrić nam je očitao bolnu nogometnu lekciju

HRVATSKA - POLJSKA 1-0 "Hrvati predvođeni izvanrednim Lukom Modrićem slavili su 1-0. O tri boda odlučio je sjajan slobodni udarac zvijezde Real Madrida. Poljaci? Bilo je teško gledati", piše poljski medij
Vidi originalni članak

Poljska nogometna reprezentacija poražena je od Hrvatske 1-0 u 2. kolu Lige nacija, a tamošnji mediji nisu zadovoljni kako je njihova nacionalna selekcija odigrala utakmicu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"U trinaestoj utakmici Michała Probierza kao izbornika poljska reprezentacija izgubila je treći put. Crveno-bijeli su u susretu 2. kola Lige nacija u vrlo lošem stilu izgubili od Hrvatske u Osijeku rezultatom 0-1. Jedini pogodak u ovom susretu pao je početkom drugog poluvremena, kada je Luka Modrić sjajno izveo slobodan udarac. Nogometaš Real Madrida ovim je golom proslavio 180. nastup za reprezentaciju", piše portal sport.pl i stavlja naslov "Odlučio je prekrasan pogodak. Lewandowski? Kakva šteta što nije uspio".

Fakt ističe upečatljiv naslov "Modrić nam je očitao bolnu nogometnu lekciju", a u tekstu nema puno riječi hvale za igru Poljaka.

"Reprezentacija Poljske nakon pobjede od 3-2 u Škotskoj preuzela je vodstvo na tablici svoje skupine Lige nacija. Nažalost, nakon susreta u Osijeku pali smo na treće mjesto. Hrvati predvođeni izvanrednim Lukom Modrićem slavili su 1-0. O tri boda odlučio je sjajan slobodni udarac zvijezde Real Madrida. Poljaci? Bilo je teško gledati. Navlačio je Nicola Zalewski, ponekad i Kacper Urbański... Neočekivano, Karol Świderski imao je loptu za izjednačenje, ali nije iskoristio dobru situaciju", pišu u Faktu. 

Poljaci iduću utakmicu igraju protiv Portugala doma 12. listopada, a tri dana kasnije dočekuju Hrvatsku. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • netko91 spreman 09.09.2024.

    Jedino se može komentirati -tu- na ovakav idiotski način! Jesu li novine 24 sata - hrvatske ili Srpske?? Na ovom forumu sa može "veličati" svakomu Hrvatska mater?! Moja malenkost je za krivu riječ dobivao žute i crveni karton....., pa više ne znam kako da se deklariram ??? Svaka čast Modriću i ostalim igračima. U koliko nekoga boli što je Hrvatska repka pobijedila neka ne komentira, jer kojiznam duša ti je crna toliko da bi i pas promašio ugristi!

  • d_vrtlar 09.09.2024.

    ovi poljaci mogu biti sretni sta su samo 1:0 izgubili, nek se zahvale komu god vec trebaju

  • kojiznam 09.09.2024.

    da mi je samo znat ko je njemu namjestio da igra u Realu . Real il sa njim igrao il neigrao oni su uvijek pobijedjivali nista manje il vise 

Komentiraj...
Vidi sve komentare