To je to što me zanima!

Policija privela trenera! Mokrio je na ulici pa udario policajca

Isti taj trener nazočio je finalu u kojem je nastupao naš Matija Marinić! Čak štoviše, njegov sportaš uvjerljivo je osvojio zlato, a francuski trener medalju je proslavio na neprimjeren način
Vidi originalni članak

Francuski trener kajaka i kanua, koji je radio na Olimpijskom borilištu Olympic Nautical Stadium of Ilee-de-France, Guillaume Berge (33) priveden je nakon što je navodno udario policajce koji su ga zaustavili jer je mokrio na ulici, prenose mediji.

Incident se dogodio u noći s ponedjeljka na utorak kada je Berge slavio olimpijsko zlato Francuza Niolasa Gestina u kanuu na divljim vodama. To je bila disciplina u kojoj se natjecao i naš kanuist Matija Marinić (33), koji je za dominantnim Gestinom zaostao gotovo devet sekundi.

USPJEH KARIJERE Marinić osmi u finalu kanua! Pogreška ga je koštala medalje

Policajac upotrijebio elektrošoker

Francuski trener se u jednom trenutku pomokrio na zid u prolazu Louis-Philippe u 11. arondismanu što je uočila policija i pokušala ga kazniti. Berge je navodno udario policajca šakom u glavu, a potom ga je policija svladala upotrijebivši elektrošoker.

Berge je na kraju vezan lisicama i odveden u policijsku postaju u 11. arondismanu te stavljen u pritvor zbog 'pobune i nasilja protiv javne službene osobe'.

Francuzi suspendirali trenera

Iz Francuskog kajak i kanu saveza su poručili kako je Berge suspendiran sa svih dužnosti.

Berge je bio trener u francuskoj reprezentaciji do Svjetskog prvenstva prošle godine, ali nije bio izabran za trenera tijekom Olimpijskih igara. Umjesto toga, savez je angažirao Bergea da radi na olimpijskom borilištu kako bi potaknuo interes javnosti za sport putem virtualnog kajakaštva i dječjih događaja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tiho055 30.07.2024.

    Erdogan je otkazao put na oi zbog lgbt vrijeđanja kršćanstva 🤔😇

Komentiraj...
Vidi sve komentare