To je to što me zanima!

Nadal nahvalio Ajdukovića: On ima jedan od najboljih bekenda protiv kojih sam ikada igrao!

Duje Ajduković izgubio je od slavnog Španjolca u polufinalu ATP turnira u Bastadu, ali Nadal je nakon više od dva sata bitke bio pun pohvala za igru 15 godina mlađeg hrvatskog tenisača
Vidi originalni članak

Rafael Nadal (38) pobijedio je Duju Ajdukovića (23) s 2-1 (4-6, 6-3, 6-4) u setovima u polufinalu ATP turnira u Bastadu nakon više od dva sata igre i plasirao se u prvo finale nakon Roland Garrosa 2022. Nakon pobjede uputio je pohvalne riječi za našeg tenisača. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je jako teško, on ima jedan od najboljih bekenda protiv kojih sam igrao - započeo je osvajač 22 Grand Slam naslova i nastavio.

- Igrao je s puno samopouzdanja, mučio sam se gurati ga natrag na liniju, ali uspio sam preokrenuti i jako sam sretan što sam u finalu nakon toliko vremena. 

ATP BASTAAD Nadal nakon dva mjeseca opet na terenu! Rafa je na švicarskoj zemlji pobijedio Borgovog sina

Nadal se u Bastadu priprema za Olimpijske igre, gdje će nastupiti i pojedinačno i u paru s Carlosom Alcarazom, a ozljeda kuka čini se potpuno zaliječena. 

NAKON PORAZA ĐOKOVIĆA Kontroverzni tenisač: Volim Novaka Đokovića, ali prvi put moram ovo priznati...

- Iza mene je teška operacija kuka i tim više sam sretan što sam poveza četiri pobjede, što mi nije uspjelo dvije godine - zaključio je Nadal, koji će u finalu igrati protiv Portugalca Nuna Borgesa, koji je s 2-0 u setovima pobijedio Argentinca Tirantea.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lunatic23 20.07.2024.

    Nadal 269 na atp znači 100 mjesta ispod tebe, i ti nemres pobijediti

Komentiraj...
Vidi sve komentare