To je to što me zanima!

Pohvale Đokovića: 'Donna mi je jedna od omiljenih tenisačica'

Srpski tenisač pohvalio je našu tenisačicu riječima da mu je ona jedna od omiljenih, na što je Donna uzvratila pohvalama. Đoković će protiv Alcaraza tražiti prvo olimpijsko zlato, jedino što mu nedostaje u karijeri...
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić (28) osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a nakon dodjele medalja bila je presretna na proslavi u Hrvatskoj kući. Srpski tenisač Novak Đoković rekao je da mu je Donna jedna od omiljenih tenisačica, nakon čega su novinari pitali Vekić daje li savjete Đokoviću ili ih dobiva od njega.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam ja osoba koja bi ga mogla išta savjetovati, on je najveći svih vremena, ali znam da je uvijek spreman pomoći nam ako treba, odgovoriti što treba. Vrlo je susretljiv, a ja sam ponosna što Novaka mogu zvati svojim prijateljem - rekla je Osječanka koja je osvojila prvu medalju za Hrvatsku u ženskoj konkurenciji u tenisu.

Đoković će finale tek igrati, od 14 sati protivnik mu je Španjolac Carlos Alcaraz koji ga je nedavno pobijedio u finalu Wimbledona. U fantastičnoj karijeri koju je ostvario, srpskom tenisaču nedostaje još samo olimpijsko zlato. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • FOREVER ISRAEL DERI KOZOYEBE 04.08.2024.

    Laže ko S...N.

  • LunZag 04.08.2024.

    Jel je on bil tam na čarobnom zračenju u bosanskim piramidama ❓🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣😂🤣🤦🏻‍♂️

  • Jim_my 04.08.2024.

    da da, kako da ne, licemjeru lažljivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare