To je to što me zanima!

Pogledajte susret Bišćana i Leke uoči početka derbija na Poljudu

Nikome nije jednostavno ni u Splitu, ni ovdje u Dinamu, no Leko je dobitak za hrvatski nogomet. Takve ljude moramo podržati, posebno mi kolege, hvalio je Bišćan Leku uoči utakmice
Vidi originalni članak

Navijačke provokacije, rivalstvo i velike tenzije sastavni su dio najvećeg hrvatskog derbija. Utakmice Dinama i Hajduka igraju se na nož, nema tu kalkulacija, kakvo god stanje bilo na tablici. Tribine gore, navijači glasnim hukom guraju svoje momčadi, bakljada, transparenti. I sve je to zdravo, klasični dekor na najvećoj utakmici hrvatskog klupskog nogometa. No, uvijek mora postojati granica i poštovanje prema protivniku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To su pokazali treneri Hajduka i Dinama. Ivan Leko (45) i Igor Bišćan (44) srdačno su se pozdravili na centru igrališta uoči početka utakmice. Osmijesi na licima i kratki razgovor kao znak velikog poštovanja kojeg gaje jedan prema drugome. Poželjeli su sreću jedan drugome pa neka bolji pobjedi. Ovo im je prvi međusobni sraz, a Bišćanu ujedno i prvi derbi. Sjajni mladi stručnjaci pred kojima je velika budućnost...

.

Jedan o drugome su uvijek govorili biranim riječima, a Bišćan je na konferenciji uoči spektakla na Poljudu ishvalio svog kolegu. 

- Nikome nije jednostavno ni u Splitu, ni ovdje u Dinamu, no Leko je dobitak za hrvatski nogomet. Takve ljude moramo podržati, posebno mi kolege, ali i navijači i javnost koji moraju imati malo više strpljenja s obzirom na to o kakvom se treneru radi - rekao je trener Dinama.

Leko je došao u Hajduk početkom ove godine i to s jednim ciljem. Da vrati titulu na Poljud. U tome neće uspjeti, ali utjeha bi mogao biti Kup gdje Splićani u finalu igraju protiv Šibenika.

Dinamo će ostvariti svoj cilj te ove sezone obraniti naslov i opet loviti grupnu fazu Lige prvaka. A šampanjac će moći otvoriti već na Poljudu u slučaju remija. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zagorac2 01.05.2023.

    Leko je vec bivsi samo mu jos nisu rekli ali budite sitgurni da Leko nece biti iducu sezonu na klupi Hajduka

  • aciviij 30.04.2023.

    Bišćan mu obećao da ih Dinamo neće razbiti na sred Poljuda, a Leko bio sretan kao da su isti dan Božić i Uskrs!

  • el_kapitan_ 30.04.2023.

    cestitali jedan drugome. jerko belom na tituli, a beli njemu na punoljetnoj frituli

Komentiraj...
Vidi sve komentare