To je to što me zanima!

Pogledajte performans Ronalda u Glasgowu: 'Sudac, ti si sr...e!'

Cristiano Ronaldo (39) je pokazao glumačke sposobnosti. Pokazao je prema sucu i rekao mu da je 'sr*nje', a onda je imao pravu malu monodramu. Prema sucu je 'bacao' razne gestikulacije, pljeskao mu
Vidi originalni članak

Hrvatska je remizirala na gostovanju kod Portugala (3-3), a imao je priliku Portugal odvojiti se na vrhu grupe u Ligi nacija. No, nisu to napravili jer su i oni remizirali, a bilo je to na gostovanju kod Škotske (0-0). 

Dominirali su izabranici Roberta Martineza, ali lopta nije htjela u mrežu. Prošlo je i 90 minuta, sudac je pokazao još četiri minute nadoknade, a nakon što je to prošlo, trebali su Portugalci imati korner, međutim sudac Lawrence Visser iz Belgije dosudio je kraj. 

'Poludio' je na to Cristiano Ronaldo (39) i nakon toga pokazao glumačke sposobnosti. Pokazao je prema sucu i rekao mu da je 'sr*nje', a onda je imao pravu malu monodramu. Prema sucu je 'bacao' razne gestikulacije, pljeskao mu, čudio se i ispitivao četvrtog suca o čemu se radi.

Bijesnog Ronalda pogledajte OVDJE.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nastavio je s pantomimom sve dok nije otišao u svlačionicu, a frustraciji nije bilo kraja. Zna iskusni CR da su Portugalci imali veliku priliku odvojiti se na prvom mjestu, ali nisu to napravili pa će vrlo vjerojatno, ako se sve odvije očekivano, u posljednjem kolu na Poljudu protiv Hrvatske odlučivati o tome tko će s prvog mjesta ići u četvrtfinale.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tuti fruti 11 16.10.2024.

    Autor nezna ko je skim igrao,a onda zamislite kako piše.

  • dobralubenicaMeloni 16.10.2024.

    Utakmica u Splitu neće ništa odlučivati.

  • ado2306xy 16.10.2024.

    Sada smo dobili odgovor kakvi su nama nogometni sudci. Pametnom dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare