To je to što me zanima!

Pogledajte čudesnu obranu Neuerove zamjene u 95. minuti! Danci su već krenuli slaviti gol

Iako je Bayern na kraju osvojio tri boda, do njih je došao uz puno više muka nego što se nadao, a cijelu je priču zapravo u 95. minuti utakmice spasio Sven Ulreich
Vidi originalni članak

Njemački prvak Bayern München imao je teži posao od očekivanog u drugom kolu Lige prvaka na gostovanju protiv Kopenhagena.

Bayern je bio veliki favorit na utakmici i očekivalo se da će sastav Thomasa Tuchela pokazati zašto je i jedan od glavnih favorita za osvajanje europske titule. Međutim Kopenhagen je na krilima podrške domaćih navijača pružio sjajan otpor, pa čak i vodio u utakmici.

DERBI BUNDESLIGE VIDEO Leipzig prokockao dva gola prednosti protiv Bayerna

Lukas Lerager zabio je za vodstvo Danaca u prvom dijelu, a naizgled neprobojnu obranu probio je Jamal Musiala tek u 67. minuti. Senzacionalni Nijemac pokazao je veliku individualnu kvalitetu golom za izjednačenje, a konačni rezultat postavilo je u 83. minuti nakon sjajnog prodora Thomasa Mullera ovosezonsko otkriće Mathys Tel, koji je zabio šest golova u svim natjecanjima za Bavarce ove sezone.

Iako je Bayern na kraju osvojio tri boda, do njih je došao uz puno više muka nego što se nadao, a cijelu je priču zapravo u 95. minuti utakmice spasio Sven Ulreich, koji je donedavno imao tek sporednu ulogu u redovima njemačkog prvaka.

ENGLESKA MAŠINA ZA GOLOVE Kane ruši rekorde u Bayernu: Nadmašio je i Mandžukića...

Ulreich je 2015. došao u Bayern iz Stuttgarta, ali jasno, nikad nije bio prva opcija u klubu zato što je između stativa uglavnom stajao ponajbolji golman svih vremena, Manuel Neuer. Međutim, on se još uvijek oporavlja od loma noge i još nije spreman stati na gol. Bayern je zimus doveo Yanna Sommera kako bi ga zamijenio, ali ovog su ljeta već prodali Švicarca, a priliku je konačno dobio Ulreich.

A itekako ju je dobro iskoristio. Copenhagen je imao zadnji napad na utakmici. Poslali su ubačaj u srce kaznenog prostora Bavaraca, a loptu je dočekao napadač Jordan Larsson. Pucao je glavom uz rub gola, ali je siguran gol spriječio Ulreich izvanrednom reakcijom.

LIGA PRVAKA Pomor engleskih velikana: United izgubio od Galatasaraya, Lens nokautirao Arsenal...

Sjajnu obranu možete pogledati OVDJE.

Tom je obranom osigurao tri boda Bayerna, koji tako nakon dva kola ima maksimalnih šest bodova i zauzima vrh skupine A.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • yugomen 04.10.2023.

    kako vas nije sramota stavit link od videa sto je netko mobitelom snimao tekmu na tvu.Molit cete i dalje za Oranž.

  • gadno jebem 04.10.2023.

    bacio se ko Livaković

Komentiraj...
Vidi sve komentare