To je to što me zanima!

Pogba blista od sreće nakon odluke CAS-a: Noćna mora je gotova, jedva čekam na teren!

Veznjaku Juventusa prvotno je izrečena kazna od četiri godine zbog dopinga, ali Sportski arbitražni sud smanjio mu je suspenziju na 18 mjeseci, što znači da od ožujka 2025. može ponovno nastupati
Vidi originalni članak

Francuski nogometaš Paul Pogba (31) od siječnja će moći trenirati s Juventusom, a od ožujka 2025. igrati i u službenim utakmicama, nakon što mu je smanjena suspenzija od dopinga. Prvotno je igrač "stare" dame suspendiran na četiri godine, ali Sportski arbitražni sud usvojio je žalbu i smanjio kaznu na 18 mjeseci. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogba je nakon izrečenja kazne "potonuo":

- Ja sam gotov, ja sam mrtav. Paul Pogba više ne postoji - rekao je Francuz tada, ali nakon smanjenja kazne raspoloženje mu se drastično promijenilo.

- Noćna mora je konačno gotova. Veselim se danu kada ću ponovo moći slijediti svoje snove. Otpočetka tvrdim kako nisam svjesno prekršio antidopinška pravila. Zahvaljujem arbitražnom sudu što je poslušao moje objašnjenje. Ovo je bio jako stresan period mojega života jer je zaustavljeno sve na čemu sam radio u životu. Hvala vam na podršci. Jedva čekam vratiti se na teren - rekao je nakon smanjenja kazne.

Ipak, talijanski gigant svejedno želi raskinuti ugovor s Pogbom, kaže insajder Nicolo Schira. Torinezi će pričekati službenu odluku CAS-a, a onda krenuti u proces raskidanja ugovora koji vrijedi do 2026., kaže Talijan.

Francuski veznjak igrao je za samo dva kluba u karijeri - Manchester United i Juventusu. Za "crvene vragove" nastupio je 233 puta i zabio 39 golova, uz 48 asistencija. Za Juventus je u 190 utakmica zabio 34 gola i asistirao za još 41. Ipak, vjerojatno najbolja izdanja Pogbe ona su iz francuske reprezentacije za koju je nastupio 91 put i zabio 11 golova. U karijeri je osvojio Svjetsko prvenstvo, Ligu Nacija, četiri trofeja Serie A, Europsku ligu itd.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • HRVAT UZ HRVATA BRAT UZ BRATA 05.10.2024.

    ipak je on yrnac

  • mali moj 05.10.2024.

    Prevara

  • Kegla💪🏻 05.10.2024.

    A Vuskovicu povecaju kaznu

Komentiraj...
Vidi sve komentare