To je to što me zanima!

Pobjeda Barce za velikih +8 u La Ligi! Porazili Rakitićevu Sevillu

Barcelona je nezaustavljiva u španjolskom prvenstvu. S pobjedom protiv Seville, katalonski klub sada ima osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid, koji je izgubio na gostovanju kod Mallorce
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone iskoristili su kiks Real Madrida i uvjerljivom 3-0 pobjedom protiv Seville pobjegli su "Kraljevskom klubu" na osam bodova prednosti.

U prvom nedjeljnom susretu nogometaši Real Mallorce priredili su veliko iznenađenje pobijedivši Real Madrid sa 1-0. Mallorca je time pružila priliku Barci da pobjegne na osam bodova prednosti, što su Katalonci iskoristili.

Sevilla se dobro držala u prvom poluvremenu, no u nastavku je Barca zabila tri gola za sigurna tri boda. Strijelci su bili Jordi Alba (38), Gavi (70) i Raphinha (79). Ivan Rakitić (34) je odigrao cijeli susret za Sevillu.

Real je na gostovanju kod Mallorce započeo utakmicu bez ozlijeđenih Karima Benzeme Edera Militaoa, a na zagrijavanju se ozlijedio i prvi vratar Thibaut Courtois umjesto kojeg je uskočio Ukrajinac Andrij Lunin.

UŠAO JE S KLUPE Ancelotti: Zašto je Modrić bio na klupi? Ne mogu riskirati s njim NOVE MUKE 'KRALJEVA' Očajni Real izgubio na Mallorci, Luka Modrić prestigao Ronalda

Luka Modrić ušao je s klupe, a Toni Kroos je ozlijeđen. Bez "senatora" i "kraljevski klub" je pružio očajnu igru na Son Moixu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • domba18 06.02.2023.

    Svaka čast Barceloni , obrani prije svega .Samo 7 primljenih golova do sada .

  • 06.02.2023.

    real madrid hitno na remont!!

  • uboica 06.02.2023.

    Ma Real je osvojio 2 sezone za redom, vrijeme je za Barcelonu, ali ne bi Real otpisao i Ligi Prvaka tek tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare