To je to što me zanima!

Plenković na druženju s Dalićem i 'vatrenima': 'Vlada prepoznaje vrijednost naše reprezentacije'

Premijeru su igrači poklonili dres s potpisima i knjigu Vatreni odsjaj, a Zlatko Dalić mu obećao da će učiniti sve kako bi još jednom narod učinio ponosnim i pozvao ga na utakmicu u Njemačku
Vidi originalni članak

Dan uoči prve od dviju pripremnih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije za Europsko prvenstvo protiv Sjeverne Makedonije i tjedan dana nakon što su primili odlikovanja predsjednika Zorana Milanovića za broncu na SP-u u Katru "vatrene" je u bazi u Rijeci posjetio premijer Andrej Plenković. Pritom su mu Joško Gvardiol i Dominik Livaković uručili poklone, dres s potpisima reprezentativaca i novu knjigu Vatreni odsjaj, objavio je HNS.

POGLEDAJTE VIDEO: Službena himna 'vatrenih' za Euro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želim vam samo puno sreće i zdravlja, jer znam da rad, taktiku i volju da pobjeđujete za Hrvatsku uvijek imate. Veselimo se vašim novim uspjesima!

Zlatko Dalić pozvao ga je u Njemačku na jednu utakmicu Eura.

- Drago nam je zbog podrške koju dajete i nama, kao i cjelokupnom hrvatskom sportu. U Njemačkoj nas čeka fantastična atmosfera i nezapamćeno velik broj hrvatskih navijača, a mi sa svoje strane obećavamo da ćemo učiniti sve kako bismo još jednom cijeli narod učinili sretnim i ponosnim. Pozivamo vas da dođete u Njemačku na jednu utakmicu, nadam se u što kasnijem dijelu turnira - kazao je izbornik.

Riječi hvale uputio mu je i predsjednik HNS-a i njegov stranački kolega Marijan Kustić.

- Zahvaljujem predsjedniku Vlade na potpori koju je dao reprezentativcima, kao i podršci koju Vlada daje nogometu i hrvatskom sportu općenito. Drago nam je što Vlada prepoznaje vrijednost i važnost uspjeha naše reprezentacije i raduje nas nastavak suradnje u tim kapitalnim projektima, posebno kada govorimo o izgradnji nogometne infrastrukture. Nadam se da će novi susret biti u nekim slavljeničkim okolnostima tijekom Eura, a siguran sam da će naši igrači dati maksimum kako bi još jednom obradovali cijelu naciju - rekao je Kustić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Pobotchnick Leeyoobo 02.06.2024.

    Pregledajte džepove

  • mislim 02.06.2024.

    Ko se ovdje kome uvlači

  • pošteni_hrvat 02.06.2024.

    Na što su spali igrači reptezentacije, da se fotkaju sa dezerzerom, banditom, veleizdajnikom... glavnim uzurpatorom Ustava i državnih institucija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare