To je to što me zanima!

Platili rekordnu odštetu: Jedan od najvećih talenata hrvatskog rukometa konačno u Zagrebu

Ivano Pavlović, koji igra na poziciji srednjeg vanjskog te je dva puta zaredom bio najbolji igrač prvenstva BiH, predvodit će napad Zagreba uz Bjelorusa Igora Beljavskog, čija je već i fizička pojava impresionirala sve u klubu
Vidi originalni članak

Ivano Pavlović (21) karijeru nastavlja u RK Zagrebu. Dugo i predugo trajala je povuci-potegni situacija na relaciji Zagreb - Izviđač, dok čelnike kluba iz Ljubuškog, kako su i tražili, nije zadovoljila rekordna odšteta u povijesti kluba.

Jedan od najvećih talenata hrvatskog rukometa, koji je prošao pripreme s reprezentacijom za OI te igrao protiv Francuske u zadnjoj provjeri, pridružit će se pripremama zagrebaša na Vlašiću. 

S obzirom da su iz Ljubuškog prema Zagrebu dolazili u posljednje vrijeme i David i Matej Mandić, valjalo je zadržati dobrosusjedske odnose. Pavlović je imao još jednu godinu ugovora, pa je Izviđač kontrolirao situaciju, bez obzira na veliku igračevu želju za iskorakom koju je nudio Zagreb. 

OPROŠTAJ HANSENA I KARABATIĆA Zadnji olimpijski ples velikana! Duvnjak: S mladim lavovima želim doživjeti olimpijsko finale DRUGU GODINU Zagreb opet nije imao sreće u ždrijebu Lige prvaka. Podravka također saznala protivnike

Pavlović, koji igra na poziciji srednjeg vanjskog te je dva puta zaredom bio najbolji igrač prvenstva BiH, predvodit će napad Zagreba uz Bjelorusa Igora Beljavskog, čija je već i fizička pojava impresionirala sve u klubu. Srbin Mihajlo Radojković, koji će biti pomoć Klarici na desnoj strani, treće je pojačanje, Roko Trivković i sin Valtera Matoševića, Toni, bit će treća opcija na crti, odnosno golu, a zna se već da su klub napustili Slovenci Suholežnik i Panjtar, Kubanac Morales, Klis, Horvat, Sirotić, koji je potpisao za Barnbach, predzadnji klub Austrije prošle sezone, dok je Čupić završio karijeru i pridružio se treneru Nikoliću na klupi. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Gronk Spikeowski 27.07.2024.

    Primjer lošeg novinarstva. U naslovu piše platili rekodnu odšetu. Za predpostaviti je da će mnoge čitatelje zanimati kolika je ta odšteta. Ako nemate tu informaciju onda kako možete reći da je rekordna? Rekla-kazala? Nema više pravih novinara.

  • pipolino 27.07.2024.

    Koliko je ta rekordna odšteta? 1.000 eura ili nešto više.

  • mice1959 27.07.2024.

    Bravo za Ivana svu ti srecu zelimo iz Ljubuskog. Samo budi onakav kakav si bio u Izvidjacu.. SRETNO

Komentiraj...
Vidi sve komentare