To je to što me zanima!

Piksi: Srbi ne umiru tako lako, Kek: Nogomet zna biti okrutan

nali smo da je Srbija opasna iz prekida. Možda se dogodio mali pad koncentracije, ali bez obzira na to ponosan sam na igrače i njihovu srčanost, izjavio je slovenski izbornik Matjaž Kek
Vidi originalni članak

Slovenski izbornik Matjaž Kek, čija je momčad na dramatičan način u posljednjoj minuti ispustila pobjedu protiv reprezentacije Srbije u Münchenu odigravši 1-1, rekao je na konferenciji za medije da je ponosan na igrače te da je uvjeren da će njegova momčad doživjeti iskupljenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pokazali smo da smo zasluženo na Euru. Nogomet zna ponekad biti okrutan, ali sam uvjeren da će ova momčad doživjeti iskupljenje. Igrali smo hrabru i poštenu utakmicu uz veličanstvene kulise, što će ući u povijest slovenskog sporta - rekao je Kek, čija je reprezentacija nakon dvije utakmice još uvijek neporažena na Euru.

KALKULACIJE Hrvatska još može proći s dva boda. Evo što se mora poklopiti i tko bi nam tad bio protivnik...

Podsjetimo, Slovenci su poveli golom Žana Karničnika u 69. minuti, a Luka Jović dramatično je izjednačio u 96. minuti u doslovno posljednjoj akciji na utakmici.

- Znali smo da je Srbija opasna iz prekida. Možda se dogodio mali pad koncentracije, ali bez obzira na to ponosan sam na igrače i njihovu srčanost. Okrećemo se zadnjoj utakmici u skupini protiv Engleske. Oni su veliki favoriti, ali to su bili i Danci i Srbi. Trebamo dići glave i pripremiti se - zaključio je Kek.

Piksi: 'Srbi ne umiru tako lako'

Izbornik "orlova" Dragan Stojković Piksi bio je euforičan nakon što se njegova momčad spasila u posljednjem napadu.

REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA Ekstaza u Srbiji: 'Drama, triler i šok! Jović je brži od pištolja, zbog njega je Srbija još živa...'

Srbi ne umiru tako lako... Nećemo se predavati, vjerujemo do kraja i rezultat je došao kao nagrada za našu vjeru. Za mnoge je utakmica bila završena, za nas nije. Teška utakmica. Svaki bod je važan, svaki rezultat je važan. Meni je važno što smo stvorili veliki broj dobrih šansi, ali nijedna lopta nije ušla u mrežu. Danas nismo htjeli prihvatiti poraz od Slovenije i zato je nagrada na kraju došla - rekao je Piksi nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kp 21.06.2024.

    Ma daj zgurio si se na klupi samo što nisi zaplakao imate sreće što su slo.glupi ko i mi bunker kad vodiš i desi se ovo što se desi.

  • dzimihumunukunukuapua 20.06.2024.

    ja san mislija da srbi igraju bolje, ali ni nis od toga ......

  • EdVu91754298 20.06.2024.

    Šta se treseš Piksi I veće poraze ste vi pretvorili u pobjede....

Komentiraj...
Vidi sve komentare