To je to što me zanima!

Piksi se osigurao: Može otići, ali ne bez milijuna eura 'bonusa'?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stavka na kojoj je Stojković navodno inzistirao izazvala je skandal jer se sada čini da je otkaz gotovo izvjestan. Njegova je momčad na Euru zabila tek jedan gol u tri utakmice
Vidi originalni članak

Čekali ste neuspjeh, izvolite, udarajte, pljujte, vrijeđajte. Čekali ste, nećemo se lagati. Negativne stvari donose tu neku vrstu interesa. Po tebi smo loši, po meni nismo, obrušio se na novinare izbornik Srbije Dragan Stojković Piksi.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Bezidejni 'orlovi', s nedovoljnih 0-0 protiv Danske, ispali su s Eura. Srbija se tako oprostila od još jednog velikog natjecanja u skupini, dok Engleska, Danska i Slovenija svoj put nastavljaju u nokaut fazi. Dragan Stojković doživio je još jedan neuspjeh kao izbornik, a ovo mu je vjerojatno bila posljednja utakmica na toj poziciji.

ŠALAMA PROTIV TUGE Hrvatska i Srbija ispale s Eura, društvene mreže 'gore': Neka se skupa vrate avionom i uštede

Srpski mediji danas su objavili informaciju o kontroverznoj klauzuli u ugovoru izbornika Dragana Stojkovića Piksija s Nogometnim savezom Srbije (FSS). Prema ugovoru, Stojković bi trebao dobiti milijun eura u slučaju prijevremenog otkaza. Ova stavka, na kojoj je Stojković navodno inzistirao, izazvala je skandal jer se sada čini da je otkaz gotovo izvjestan.

'ORLOVIMA' SKRESALI KRILA Srpski mediji nakon ispadanja s Eura: 'Sanjat ćemo milimetre i Engleze koji nam nisu pomogli'

U slučaju otkaza, Piksi će dobiti milijun eura ‘bonusa’ za jedan gol i šest udaraca u okvir tijekom cijelog Eura. Inače, Stojkovićeva godišnja plaća iznosi 1,4 milijuna eura, uz dodatne bonuse za plasman na velika natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Kegla💪🏻 27.06.2024.

    Torcida place njihovi orlici ispali bez ispaljenog metka hahah

  • zoo-dinamo 27.06.2024.

    Hajde Piksi dinamo te treba za trenera

  • đovanoti 27.06.2024.

    Ima Piksi da pod stare dane beli lebac jede

Komentiraj...
Vidi sve komentare