To je to što me zanima!

Pierce ponovio Rosea: Koš u zadnjoj sekundi za pobjedu

Washington Wizardsi pobijedili su Atlanta Hawkse 103-101 košem u zadnjoj sekundi te tako poveli u finalnoj seriji Istoka 2-1. Grizzliesi su pobijedili Warriorse 99-89
Vidi originalni članak

Ono što je noć prije napravio Derrick Rose Cavsima, sinoć je Paul Pierce (37) ponovio protiv Atlanta Hawksa. Veteran Washington Wizardsa zabio je pobjednički koš od table protiv Atlante za 103-101 i odveo Wizardse do 2-1 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije NBA doigravanja.

Šest sekundi prije kraja utakmice Pierce je primio loptu, okrenuo se i p reko tri protivnička igrača zabio dvicu od table za važnu pobjedu njegovog Washingtona.

- Ovakve koševe inače čuvam za kasnije runde doigravanja - nasmijao se NBA prvak iz 2008. nakon utakmice pa nastavio:

- Uživam dok mogu u ovome. Nije mi ostalo još puno ovakvih utakmica.

Za pobjednike Pierce je zabio 13, po 17 su dodali Nene, Beal i Porter, 14 Gortat... Kod gostiju najbolji Teague i Schroder s 18 koševa.

Memphis poveo

U drugoj utakmici večeri Memphis je u polufinalu Zapada poveo protiv Golden State 2-1. Na svom su terenu sinoć pobijedili 99-89, a najbolji su kod domaćina bili Randolph s 22 te Marc Gasol s 21 košem.

  • Polufinale Zapada: Memphis Grizzlies - Golden State Warriors 99-89 (2-1)
  • Polufinale Istoka: Washington Wizards - Atlanta Hawks 103-101 (2-1)
Idi na 24sata

Komentari 15

  • aaerts 10.05.2015.

    pol skrumpirs

  • wwww 10.05.2015.

    Dolaskom Steva Kerra na klupi Warriorsa se odmah vidjelo kao pun pogodak i osvajanjem 1 mjesta prije "playoffs-a" i sad se tek u "playoffu" vidi koja ekipa ima zrelosti osvojiti prsten.Warriorsi baziraju igru na broj tranziciji lopte,trčanjem i rekordnim brojevima šuta za tri poena i koliko su u tome moćni se vidjelo da su nekim ekipama u regularnom dijelu davali u poluvremenu i do 80 poena ali regularni dio nije "playoffs" i sad se vidi najveći problem Warriorsa i tančina oko reketa a tu su Grizzlies najjači Randolph i Gasol dominiraju skokom i stvaraju velike probleme što u napadu što u odbrani ekipi Warriorsa i ako im se na adekvatan način zatvore Curry i Thomoson,Warriorsi tada imaju velike probleme a posebno od ovakvih ekipa poput Grizzliesa koji znaju kako postaviti odbrani.Po meni je ekipa Grizzliesa draža ekipa jer jednostavno ono kreveljenje i umišljenost Stepa Curry-a nikako ne podnosim bez obzira što je on ovogodišnji MVP i volio bi da ih Grizzlesi prođu.A šta reći za Paula Pierca,može cijelu utakmicu ne odigrati ništa ali zna u pravom trenutku pogoditi i tu se vidi veličina igrača..

  • zujavac 10.05.2015.

    Memphis tvrd orah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare