To je to što me zanima!

Petković stigao Oršića i srušio rekord Dinama! 'Nije sve kako su svi očekivali nakon Bayerna'

SALZBURG - DINAMO 0-2 Lijepa je to stvar, ali nikad nisam bio tip koji gleda statistiku, rekao je Bruno Petković koji 28. europskim golom dijeli prvo mjesto Dinamovih strijelaca u europskim kupovima
Vidi originalni članak

Bruno Petković bio je upitan za dvoboj Dinama u Salzburgu zbog ozljede, načet nakon gostovanja u Puli gdje nije ni trebao igrati. Ušao je u 78. minuti i šest minuta poslije zabio za šah-mat u Salzburgu, 2-0 i pobjedu vrijednu 2,2 milijuna eura. 

- Odličan osjećaj. Primaran je rezultat, naravno, i tri boda su bila neprikosnovena. Naravno da je bolje kad to začinite golom, ali i ova tri boda su vjetar u leđa i potvrda da nije sve kako su svi očekivali nakon prvog kola - rekao je Petko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kakav je imao osjećaj kod povratne lopte Stefana Ristovskog, igrača utakmice i dvostrukog asistenta?

- Treba gađati drugi kut, golman treba biti u prvom. Sreća, pogodio sam tamo - opisao je za HTV.

I ne samo da je zabio, već je s 28. europskim golom stigao bivšeg suigrača Mislava Oršića na vječnoj ljestvici Dinamovih golgetera u Europi. Slaven Zambata i Igor Cvitanović ostali su na 15, a po 13 su zabili Arijan Ademi, Sammir, Soudani.

- Lijepa je to stvar, ali nisam nikad bio tip koji previše gleda statistiku i obazire se na takve stvari. Drago mi je da mogu pomoći, lijepo je zabiti gol, ali uvijek sam bio isti igrač i uvijek ću biti tip osobe koji će preferirati tri boda - rekao je Petković i nastavio:

- Ovo je veliki vjetar u leđa. Tražili smo pobjedu, bili svjesni kvalitete. Igrali smo protiv ove momčadi prije dvije godine i podcijenili sami sebe, trebali smo tad izaći malo drugačije. Danas smo izašli puna samopouzdanja, s jasnim smjernicama i zasluženo pobijedili.

A kakvo je stanje s ozljedom?

- Bit će to dobro sve, pomalo. Bit će sve dobro - zaključio je Petković.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bucabapska 24.10.2024.

    💙💙.D

  • freeshooter 24.10.2024.

    ...kako ova velika pobjeda spada u red povijesnih... igrom u Europi i Ligi Prvaka Dinamo predstavlja i našu Hrvatsku, našu malu ali uspješnu naciju... zato poštovanje od svih za ovaj trenutak i veliku i zasluženu pobjedu... i naklonimo se Maestru Petkoviću.... vooolim te dinamo...

  • Tintinen 24.10.2024.

    Bruno dotore💙💙⚽️

Komentiraj...
Vidi sve komentare