To je to što me zanima!

Pet sportova stiže na Olimpijske igre u LA, a pod upitnikom sport u kojem Hrvatska ima medalju

A u LA-ju bismo trebali vidjeti i pet novih sportova. Prvi put nakon 1900. godine gledat ćemo kriket, a lakros sa vraća nakon 120 godina. Tu će biti i flag football, skvoš i bejzbol
Vidi originalni članak

Dok će se neki sportovi poput breakdancea 'ekspresno' maknuti s popisa za nadolazeće Olimpijske igre u Los Angelesu 2028. godine, moglo bi se dogoditi da u SAD-u nećemo gledati ni sport u kojem je Hrvatska bila poprilično uspješna.

DOČECI U SUSJEDSTVU FOTO U Beogradu 'gorjelo' na dočeku olimpijaca, skupile su se tisuće. U Zagrebu stotinjak ljudi

Riječ je o boksu koji je dio ljetnih Olimpijskih igara od 1904. godine, a nije ga bilo samo u Švedskoj 1912. godine kad ga je zakon u toj zemlji zabranjivao.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček srpskih olimpijaca u Beogradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska ima brončanu medalju Filipa Hrgovića iz 2016. godine, a pitanje je hoće li Gabrijel Veočić dobiti drugu priliku za napad na medalju što je najavio nakon što je u Parizu ispadanja u četvrtfinalu. Dugogodišnji sukob između Međunarodnog olimpijskog odbora i Svjetske boksačke federacije mogao bi rezultirati Olimpijskim igrama bez boksa.

A u LA-ju bismo trebali vidjeti i pet novih sportova. Prvi put nakon 1900. godine gledat ćemo kriket, a lakros sa vraća nakon 120 godina. Tu će biti i flag football, skvoš i bejzbol.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Makeba 13.08.2024.

    Trofejni smo u boksu kao Hajduk u HNL ! Idite u klinac

  • VitalRemains 13.08.2024.

    Za boks ako se ne varam još od 2016. govori da će se makniti s olimpijskih igara zbog korupcije i svega ostalog, u biti sjećam se da sam gledao neke mečeve te godine i da su sudačke odluke bile katastrofalne stoga mu je i možda vrijeme da se makne , zbog toga je i dopušteno prestavnicima Alžira i Tajvana da nastupe na ovim igrama pošto MOO ne priznaje boksačku organizaciju

  • Arnold J. Rimmer 13.08.2024.

    meni je najbitnije da trampolin ostaje

Komentiraj...
Vidi sve komentare