To je to što me zanima!

'Perković je iskrenuo gležanj, a nek se odmore tri dana jer od ponedjeljka slijedi ono pravo'

Igrao je Dinamo nedavno Kup utakmicu protiv četvrtoligaša isto je bilo teško u standardnom sastavu. Sad je bilo dosta juniora, važno da smo svi osim Perkovića završili zdravi, rekao je trener 'modrih'
Vidi originalni članak

Izjednačena, ravnopravna utakmica u kojoj smo bili bolji za gol, ali nije to bio cilj utakmice, nego da nakon dva treninga svi igrači dobiju šansu. Odradili smo trening utakmicu i zadovoljan sam, započeo je trener Dinama Nenad Bjelica nakon pobjede u pripremnom susretu kod četvrtoligaša Poleta u Svetom Martinu na Muri.

PRIJATELJSKA UTAKMICA Kulenović srušio Polet, a Bjelica ne može biti zadovoljan. Rijetki su zaslužili prolaznu ocjenu!

'Modri' su bez reprezentativaca minimalno slavili, a na teren su se vratili Dino Perić, Sadegh Moharrami i Mauro Perković koji se opet ozlijedio:

- Kad igrači drugo ne igraju, treba im jedno vrijeme da dođu do natjecateljske forme. Oni će se dizati iz utakmice u utakmicu i drago mi je da su opet tu. Vjerujem da nije ništa ozbiljno, odnosno želim da ne bude ništa ozbiljno. Sad tri dana slobodno pa priprema za Istru - rekao je Bjelica pa se osvrnuo na Perkovića:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Otekao mu je gležanj, ne boli ga previše pa ćemo vidjeti je li istegnuće ili nešto više. 

Imao je domaćin prilika u prvom dijelu, pokazali su da su opasni, ali 'modri' su ipak minimalno slavili.

- Mogli smo očekivati da neće biti lagano, igrao je Dinamo nedavno Kup utakmicu protiv četvrtoligaša isto je bilo teško u standardnom sastavu. Sad je bilo dosta juniora, važno da smo svi osim Perkovića završili zdravi, nek se odmore tri dana i od ponedjeljka počinje ono pravo - objasnio je Bjelica pa se osvrnuo na mlade igrače:

- Faye ima vrlo interesantne kretnje. Sven Šunta ima svoju kvalitetu, Miljak, sve ih znamo, ima tu još jako puno kvalitetnih juniora, svima ćemo davati šansu - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KEŠŠ 10.10.2024.

    Perkovića očito neće duže biti. Aktiviraj Bočkaja. Bolji od Ogirave sigurno a i od ovog Oliveirasa... Upropaštavaju igrača jer ga je doveo Mamić. Smiješno. Pa košta 75.000 eura mjesečno u brutu.

  • KAJ DA 10.10.2024.

    Nenade, previse se oni odmaraju...Prijateljski savjet, nagazi to da nebus i ti uskoro bivsi!!!

  • KAJ DA 10.10.2024.

    Slutim da bi veterani Dinama na celu sa Veldinom Karicem dali barem 10-tak komada!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare