To je to što me zanima!

Perišiću propao transfer u zadnjim minutama! Romano: Nije gotovo, raskinut će ugovor

Gianluca Di Marzio tvrdi da je propao transfer Ivana Perišića u Como, ali Fabrizio Romano u svom javljanju uživo kaže da će raskinuti ugovor s Hajdukom, a onda se priključiti talijanskom prvoligašu kao slobodan igrač
Vidi originalni članak

Ivan Perišić (35) napustit će Hajduk, a pitanje njegove budućnosti ostaje otvoreno, iako postaje jasno kako će iskusni hrvatski reprezentativac karijeru nastaviti u Italiji. O njegovim uslugama sanjala je Genoa, Monza je navodno pregovarala s Ivanovim predstavnicima, a u priču se, javio je Fabrizio Romano, uključio i Como, novi talijanski prvoligaš! 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Como je ušao u sezonu s porazom i remijem, ali ima velike ambicije s trenerom Cescom Fabregascom. Osim toga, Como ima i dobre financijske uvjete. U Como je nedavno stigao i bivši kapetan Barcelon, Sergi Roberto (32) i svjetski prvak s Francuskom Raphael Varane (31).

Perišić i Como bili su blizu dogovora prema tvrdnjama Fabrizija Romana, ali ponestalo je vremena za transfer. Gianluca Di Marzio smatra da je priča oko prelaska hrvatskog reprezentativca u Como propala. 

Međutim, Romano je u svom javljanju uživo rekao da će Perišić raskinuti ugovor s Hajdukom, a onda kao slobodan igrač potpisati za novog talijanskog prvoligaša. U tom slučaju, Perišić mora pronaći zajednički jezik s "bilima" pa ili sam isplatiti iznos od 200.000 eura ili naći neko "solomonsko" rješenje. U svakom slučaju, zanimljiv rasplet situacije...

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Perica 345 01.09.2024.

    Hahaha riskirao karijeru u ajduka da ode u Como Toliko o ljubavi prema ajduku. Parica čini čuda

  • Perica 345 01.09.2024.

    Prije 2 sata Ganluca Di Marzio objavio da odlazi u Como, otišao se istuširati, objavio da ne ide u Como 😭😂😭😂

  • Realan2024 31.08.2024.

    zvati ga sad u Dinamo neka samo trenira i sprema se za Hajduk. Staviti ga u igru kad bude 3:0 za Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare