To je to što me zanima!

Perišić se našao na zanimljivom popisu: 'Izazvao je euforiju koja se brzo pretvorila u frustraciju'

Ime Ivana Perišića osvanulo je na švicarskom portalu koji je sastavio popis najzvučnijih imena igrača koji su trenutno bez kluba i dalje mogu napraviti transfer na tržištu
Vidi originalni članak

Prijelazni rok u najjačim svjetskim ligama je završen, a on se bliže kraju i u ostalim ligama Europe. Svi klubovi i dalje imaju pristup tržištu slobodnih igrača koje je uvijek otvoreno. Švicarski Blick je sastavio popis najzvučnijih imena dostupnih na tom tržištu, a među njima se našlo i ime Ivana Perišića (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Bivši igrač Wolfsburga, Dortmunda, Intera i Tottenhama ponovno je bez ugovora nakon kratkog boravka u splitskom Hajduku. Krilni napadač, koji je s hrvatskom reprezentacijom osvojio drugo i treće mjesto na Svjetskom prvenstvu, pridružio se prošlog ljeta svom rodnom klubu nakon 17 godina izbivanja, što je izazvalo euforiju među navijačima. Međutim, ta euforija ubrzo se pretvorila u frustraciju".

KAMO ĆE 'VATRENI'? Insajder otkrio Perišićevu želju, navijači zovu klubove: 'Platite!'

"Nakon samo 12 nastupa za Hajduk, Perišić je navodno dao do znanja novom treneru Gennaru Gattusu (46) da želi otići. Talijan je javno progovorio o disciplinskim problemima. U petak je s njim dogovoreno sporazumno raskidanje ugovora. Perišić se vjerojatno vraća u Serie A, gdje bi se mogao pridružiti Comu, čiji je trener Cesc Fabregas", pišu Švicarci.

IZBORNIKOVA ODLUKA VIDEO Kako je Dalić objasnio pozivanje Perišića: Upitno je koliko nam može pomoći, ali...

Na popisu ostalih spomenutih igrača nalaze se Adrien Rabiot, Memphis Depay, Anthony Martial, Joel Matip, Dele Alli, Sergio Ramos i Mats Hummels, za kojeg se očekuje da će uskoro potpisati za Romu.

Perišić se trenutno nalazi u reprezentaciji s kojom se priprema za utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pošten 04.09.2024.

    Ma znate što možda niste navikli Al hajduku se daje Al ne uzima .

  • Krsten Marijan 04.09.2024.

    Pa da hajduk moze se hvalit koliko njihovi igraci imaju nastupa u reprizentacijom

  • TECHNO VIKING 04.09.2024.

    Adrien Rabiot, Memphis Depay, Anthony Martial, Joel Matip, Dele Alli, Sergio Ramos i Mats Hummels---dovedimo ih sve u hajduk!

Komentiraj...
Vidi sve komentare