To je to što me zanima!

Perišić odabrao broj na dresu Tottenhama, nazvao je mladog braniča koji mu ga je prepustio

Perišić je tako odabrao broj koji je prvi put u profesionalnoj karijeri nosio igrajući za Borussiju Dortmund, a isti je nosio i u Bayern Münchenu, kao i drugom mandatu u milanskom Interu
Vidi originalni članak

Tottenham je potvrdio koji će broj na leđima u sljedećoj sezoni nositi Ivan Perišić! Hrvatski je reprezentativac odabrao broj "14", iako nije bio slobodan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njega je dosad nosio Joe Rodon, a engleski mediji raspisali se o gospodskom potezu Perišića, koji je navodno osobno nazvao Velšanina i pitao može li uzeti njegov broj. Mladi branič Spursa rado mu ga je prepustio.

Perišić je tako odabrao broj koji je prvi put u profesionalnoj karijeri nosio igrajući za Borussiju Dortmund, a isti je nosio i u Bayern Münchenu, kao i drugom mandatu u milanskom Interu.

SRETNA OBITELJ Perišićeva žena objavila fotku s tromjesečnim sinom Lukom

Rodon će, s druge strane, uzeti Perišićev broj s pripremama - "22", koji je nosio i za vrijeme igranja u Swanseaju.

Osim Perišića, nove brojeve dobili su i Djed Spence (24) te Clement Lenglet (34), dok je Yves Bissouma još uvijek na čekanju. On će vjerojatno uzeti broj "8" ako Harry Winks napusti klub u ovom prijelaznom roku.

KAKAV PROJEKTIL VIDEO Rakitić probušio 'spurse', pogledajte fantastičnu golčinu!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 22.07.2022.

    Stvarno svasta je sada "novost"

  • Tip66 21.07.2022.

    Nije li ga i Luka Modric nosio?

  • Zgubider 21.07.2022.

    "...engleski mediji raspisali se o gospodskom potezu Perišića, koji je navodno osobno nazvao Velšanina i pitao može li uzeti njegov broj..."___Gospodski potez bi bio da je uzeo jedan broj koji je slobodan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare