To je to što me zanima!

Perišić debitirao za Tottenham i odmah oduševio otočke medije!

Čolak je zabio Spursima, a Perišić je dobio posljednjih pola sata (ušao umjesto Kuluševskog), zaigrao na poziciji lijevog beka u 3-4-3 formaciji, radio visoki presing i neumoljivo probijao po strani
Vidi originalni članak

Ivan Perišić odigrao je prvu utakmicu kao nogometaš Tottenhama! I odmah zadivio otočke medije...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon teških priprema u Južnoj Koreji, Tottenham se vratio na Otok i odigrao prijateljsku utakmicu s Rangersima na kultnom Ibroxu. Spursi su na koncu slavili 2-1.

GOSPODIN PERJA Perišić odabrao broj na dresu Tottenhama, nazvao je mladog braniča koji mu ga je prepustio

Škote je u vodstvo doveo povremeni 'vatreni' Antonio Mirko Čolak u 24. minuti, a Tottenham je okrenuo u drugom poluvremenu golovima Harryja Kanea.

Perišić je dobio posljednjih pola sata (ušao umjesto Kuluševskog), zaigrao na poziciji lijevog beka u 3-4-3 formaciji, radio ono što najbolje zna - vršio visoki presing i neumoljivo probijao po strani i ostavio odličan dojam na Engleze.

"Hrvat je ušao i dao svoj doprinos tijekom naporne utakmice, vršeći presing visoko na terenu s nekoliko dobrih startova i poslavši centaršut koji je završio iznad grede Rangersa. Došao je do korner-linije i poslao loptu koju je Richarlison prebacio glavom preko gola. Vrlo dobra cameo uloga s klupe", stoji u tekstu na portalu Football London, koji je hrvatskom reprezentativcu dao ocjenu 7. Više su dobili samo Son i Kane.

DOŠLA U HRVATSKOM DRESU VIDEO Raketa, gospodine! Bivši 'vatreni' prekrasnom gestom rasplakao korejsku navijačicu KAKAV PROJEKTIL VIDEO Rakitić probušio 'spurse', pogledajte fantastičnu golčinu!

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ćiribu_ćiriba 23.07.2022.

    Vrime je aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahhaha

  • cajger 23.07.2022.

    Ivane , vrime je ..... ahahaaaahaaaaa

  • Tko sere 47 23.07.2022.

    Hajdukova škola 🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare