To je to što me zanima!

Perasović: Sad moramo dobiti, a Makedonci mogu biti opasni

Makedonci dosta šutiraju trice, a protiv takvih momčad je uvijek nezgodno. Odeš na 10 poena, a oni te brzo stignu, kaže Velimir Perasović uoči utakmice u srijedu
Vidi originalni članak

Poraz od Grčke je iza nas. Pred Hrvatskom je treće kolo Eurobasketa. U srijedu od 21 sat Hrvatska ide po drugu pobjedu. Protivnici su Makedonci.

- Sad smo u situaciji da moramo dobiti, a to nikad nije lako. Makedonija igra strpljivo i disciplinirano. Ako ne prelomilo utakmicu, Makedonci bi mogli biti jako opasni - rekao je izbornik Velimir Perasović i dodao:

- Moramo stalno raditi i biti ozbiljni ako ne želimo da se utakmica rješava u zadnjim minutama. Makedonci dosta šutiraju trice, a protiv takvih momčad je uvijek nezgodno. Odeš na 10 poena, a oni te brzo stignu. To su pokazali i protiv Grka - kaže Peras.

Makedonija je izgubila od Grčke i dobila je Nizozemsku.

- Znaju igrati, često biraju duge napade, a trice šutiraju i u kontrama. Moramo biti odlučni i disciplinirani protiv takvog protivnika - rekao je Perasović.

Još se ne zna hoće li u kadru za Makedonce biti naš najbolji igrač Bojan Bogdanović koji je u utakmici protiv Slovenije udario glavom u parket i dobio potres mozga.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • goraoranz 08.09.2015.

    makedonija 68 -hrvatska 66

  • x_10 08.09.2015.

    neznam jeste li primijetili da u ovih desetak utakmica ili malo više koje smo odigrali nije bilo onih crnih rupa u kojima po 5,6,7 minuta ne možemo dati koš kao prijašnjih godina i to me jako razveselilo, a razlog tomu su mladi igrači koji ne padnu psihički u tim trenucima, nego nastave dobro igrati

  • davidmilak 07.09.2015.

    Realno i bez bogdanovica i tomasa makedonci su puno slabiji....na svakoj pozici od 1 do 5 su slabiji plus sta im je i klupa puno slabija....po meni jako pritisniti ilijevskog i 90% posla je odrađeno i ne dati braci stojanovski posebno vojdanu da uđe u seriju trica jer to moze...opet treba biti oprezan i ne potcjeniti ih nikako dovoljno se sjetiti senegala sa svjetskog....

Komentiraj...
Vidi sve komentare