To je to što me zanima!

Perasović okončao nagađanja: Hezonja definitivno na EP-u

Obavještavam hrvatsku sportsku javnost da će se Mario Hezonja priključiti pripremama za Eurobasket 1. Kolovoza, kao i svi ostali NBA igrači, javio je Peras
Vidi originalni članak

Nakon višednevnog 'natezanja' o tome hoće li, ili neće, Mario Hezonja igrati za hrvatsku košarkašku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, trakavicu je okončao hrvatski izbornik Velimir Perasović koji je potvrdio kako će sjajni Dubrovčanin ipak zaigrati u 'kockastom' dresu. 

- Obavještavam hrvatsku sportsku javnost da će se Mario Hezonja priključiti pripremama za Eurobasket 1. kolovoza, kao i svi ostali NBA igrači - javio se izbornik priopćenjem nakon dvodnevne šutnje.

- Nije bilo nikakvih izjava ni od strane HKS-a, ni mene kao izbornika ni od samog Hezonje zbog komplicirane situacije u kojoj se Mario našao u odnosu sa svojim novim klubom Orlandom, a dijelom i zbog ozljede koju je zadobio na Ljetnoj NBA ligi - objavio je Peras odličnu vijest za sve ljubitelje košarke u Hrvatskoj koji će napokon moći gledati 'Super Marija' uživo, umjesto na isječcima s YouTubea. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • bojsa 21.07.2015.

    Serbia is champion in basketbal U20 in Europe, AGAIN and ANAIN...

  • Bagy_1 19.07.2015.

    kako god bilo veći šok bi bio da propušta prvenstvo npr. Bogdanović on već ima neke rezultate iza sebe a Hezonja se tek treba dokazat u repki da bi bio nezamjenjiv...

  • humscro 19.07.2015.

    Zašto su SVI kojima je reprezentacija najdraži sportski kolektiv 'rvatne'?Molim samo odgovore sa suvislim argumentima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare