To je to što me zanima!

Peković povratio na zapisnički stol pa slomio prvaka Hrvatske

Centar košarkaša Partizana Nikola Peković tijekom utakmice prvog kola regionalne lige protiv Zagreba Draženovu domu povraćao je po zapisničkom stolu i parketu
Vidi originalni članak

Košarkaši hrvatskog prvaka Zagreba u prvom kolu regionalne lige ugostili su branitelja naslova i pošteno se osramotili. Partizan je pobijedio 28 razlike, a do velike pobjede vodio ih je crnogorski centar Nikola Peković, povratnik iz NBA-a. No osim po 17 koševa i devet skokova 212 centimetara visoki i 130 kilograma teški centar utakmicu će pamtiti po nesvakidašnjem incidentu. 

Naime, Peković je u drugoj četvrtini nakon jednog uobičajenog naguravanja s Kasunom pod košem stavio ruku na usta i potrčao prema klupi. Ubrzo je postalo jasno kuda se Peković tako žuri. Pozlilo mu je i želio je što prije doći do svoje klupe, no nije uspio zaustaviti mlaz. Povraćao je najprije po zapisničkom stolu, a kasnije i na parket pokraj klupe s rezervnim igračima.

- Sram me. Osjetio sam mučninu, ne znam zbog čega, ali poslije je sve opet bilo u redu - rekao je crnogorski reprezentativac za portal alo.rs.

Nakon što su ga liječnici otpratili u svlačionicu gdje se osvježio i došao k sebi, vratio se na parket  te je u drugom poluvremenu predvodio svoju momčad do uvjerljive pobjede usred Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kengur_1 10.10.2011.

    pozlilo čovjeku kad je vidio zagrebovu igru, očajno, a da ne govorim da za kartu traže 50 kuna!

  • Manch Utd 10.10.2011.

    Sve je to od lošeg vina.

  • be yourself 10.10.2011.

    Kiseliš od vina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare