To je to što me zanima!

Parižani golom u petoj minuti sudačke nadoknade do trofeja

Utakmica francuskog Superkupa bila je prva službena utakmica Laurenta Blanca na klupi Parižana. Bolji početak nije mogao zamisliti, odmah je osvojio trofej
Vidi originalni članak

U glavnom gradu Gabona Librevilleu nogometaši PSG-a i Bordeauxa u subotu navečer igrali su utakmicu francuskog Superkupa. Iako je Bordeaux vodio do 83. minute golom Saiveta, Parižani su do kraja utakmice zabili dva gola i pobijedili 2-1.

Parižani su izjednačili u 83. minuti nakon odličnog dodavanja Zlatana Ibrahimovića za Hervina Ongendea koji je udarcem iz prve pogodio za 1-1. Pobjedu PSG-u u petoj minuti sudačke nadoknade donio je Alex udarcem glavom nakon asistencije Moure.

Inače, bila je ovo prva službena utakmica Laurenta Blanca na klupi Parižana. Bolji početak nije mogao zamisliti, odmah je osvojio trofej.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Colonel is back 04.08.2013.

    dobra utakmica je bila,samo paris je puno nabijao loptu naprijed..steta sto onaj ganac nije zabio za 2:0 i bilo bi sve rijeseno,al eto..

  • njonjo 04.08.2013.

    I onda mi ono tele koje voli adrijanu kaze kako je modric bolji od ibrahimovica , ibra napravi dodavanje koje nosko moze jedino sanjati

  • Zinedine Zidane_1 04.08.2013.

    iako je bordeauxu falilio puno igrača, odigrali su jako dobro, čvrsto i borbeno, ali psg je zasluženo pobijedio, jer su u zadnjih 20 min. bili puno bolji. dok se ibrahimović nije trgnio, psg je izgledao bez idejno i jadno. očito je da im ibra puno znači. sjajna asistencija i regularan, ali poništen gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare