To je to što me zanima!

Papadopoulos: Došao sam u velik klub, želim uspjehe

Dimitrios Papadopoulos predstavljen je javnosti u maksimirskom Plavom salonu. Od njega će se u 'modrom' očekivati velike stvari, a nosit će broj 99
Vidi originalni članak

Osjećam se dobro jer sam potpisao za veliki klub, koji želi u Ligu prvaka. Imam informacije o Dinamu, jer sam o njemu pričao s Bišćanom, Marićem, Vlaovićem, Butinom. Gledao sam utakmicu protiv Udinesea, pozanjem stil igre, brzo ću se uklopiti - rekao je Papadopoulos na predstavljanju. U Dinamu mu se zasad sve sviđa.
- Ima puno mladih i talentiranih igrača. Od ranije znam Bišćana, znam tko je Robert Kovač, a upoznao sam i Butinu. Dinamova ponuda bila je prva i konkretna. Nisam želio dalje čekati - objasnio je dosadašnji igrač Leccea. Potom je pričao o ambicijama, osobnim i klupskim:
- Moje osobne ambicije su kao i klupske. Želimo osvajati trofeje i ući u Ligu prvaka - pojasnio je Papadopoulos.
Rođen je u uzbekistanskom mjestu Gagarin, no njegovim venama teče grčka krv:
- To je komplicirana priča, doselio sam 1989. godine u Grčku i ja sam Grk.
JURČIĆ: PAP ĆE BITI UZOR MLADIMA
Zadovoljan sam prvim što sam vidio. Odradio je prvi trening, u njemu dobivamo igračku kvalitetu i golove, ali i pravog profesionalca. Bit će uzor našim mladim igračima. Tražili smo špicu i defanzivnog lijevog bočnog, a od špice tražim agresivnost, te visoki nivo profesionalizma i realizaciju. Uvjeren sam da smo to i dobili. Veliki broj šansi koje stvaramo trebamo okruniti s više golova. Zato je Pap tu... - dodao je trener Kruno Jurčić.
ZORAN MAMIĆ: OVO JE DOBAR POSAO
Tražili smo taj profil igrača i sigurni smo u dobar posao. O njemu su pričali Bišćan, Šerić, Andrić, Vlaović. Procjene su dobre, pravi je karakter i profesionalac - rekao je Zoran Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ena4 02.07.2009.

    cestitke,sjajan je igrac

  • Svetac_1 01.07.2009.

    Šine mogu mislit koje ti se misli vrte po glavi. Jedna je sigurna a to je da ti nije jasno zašto su ti dali toliku lovu. Tvoja brzina dolaska dovoljno govori. Kad malo zahladi i dođe jesen u našoj ligi 16 nećeš se triput oznojiti a love ko blata. Skužio je to i brat Kovač, kad žali zašto ranije nije došao u Dinamo. Jedino zašto se isplati pratiti ovu ligu je viđenje fudbalske dive Mile Horvat.

  • gunnerOS 30.06.2009.

    velik klub... hahahahahah pa dajte molim vas sta su onda man utd real barca milan ak je dinamo velik hahahahahahhah... velik klub OMG

Komentiraj...
Vidi sve komentare