To je to što me zanima!

Pao je potpis ugovora o obnovi Poljuda: 'Želimo da ljepotica što prije opet zasja punim sjajem'

Potpisom ovog ugovora, a na inicijativu i snažno uključivanje Vlade, i formalno počinje projekt obnove Gradskog stadiona Poljud. Drago mi je da je Grad Split prepoznao važnost ovog projekta, rekao je Tonči Glavina
Vidi originalni članak

Ministar turizma i sporta Tonči Glavina i gradonačelnik Splita Ivica Puljak potpisali su u petak ugovor o sufinanciranju izgradnje ili obnove sportskih građevina od nacionalnog interesa u iznosu od 597.586 eura, a navedeni iznos Gradu Splitu je dodijeljen za studijsku i projektno-tehničku dokumentaciju Gradskog stadiona Poljud.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Potpisom ovog ugovora, a na inicijativu i snažno uključivanje Vlade, i formalno počinje projekt obnove Gradskog stadiona Poljud. Drago mi je da je Grad Split prepoznao važnost ovog projekta, a Vlada će nastaviti, kako će biti spremne sve daljnje aktivnosti, sudjelovati u potpori u financijskom i svakom drugom smislu - rekao je Glavina i dodao:

- Nadam se kako će Grad Split vrlo brzo krenuti u realizaciju i ostalih koraka,  jer želimo da poljudska ljepotica čim prije ponovno zasjaji punim sjajem.

Podsjetio je kako je Vlada već u ovoj godini bila osigurala 13,7 milijuna eura za građevine od nacionalnog interesa. Dodao je da će u sljedećim godinama taj iznos biti i veći te se nada kako će, za razliku od ove godine, biti i iskorišten u punom iznosu, priopćeno je iz ministarstva.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Doktor Petkoviić 18.10.2024.

    Tommy g outer i njegova "ljepotica" rugloljud...🤣🤣🤣

  • purgersirokibrijeg 18.10.2024.

    Što prije to bolje,jer Stadion je pred urušavanjem i to su potvrdili arhitekti.Korozija i ne održavanje su učinili svoje.Zanimljivo ulaže država u obnovu,HNS u travnjak,za godinu dana dva puta,pa gdje si novci od 100000 članova,gdje je udruga naš Hajduk.Opet Zagreb pomaže Splitu

  • RedDoor 18.10.2024.

    Ako su Rijeka, Osijek i Dugopolje napravili stadione, onda Split, Zagreb, Hajduk i Dinamo to mogu sami riješiti bez države, tj. poreznih obveznika. Nek nađu privatnog partnera, a država skrati proceduru. A ljudima ne uvodite poreze na domove i malo djedovine nasljeđeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare