To je to što me zanima!

Ozlijeđenom protivniku predao Vito vlastiti pobjednički pehar

Bilo mi ga je žao jer se ozlijedio, rekao je badmintonaš Vito Buchberger, koji se odrekao trofeja i dao ga svom rivalu koji se ozlijedio prije finala Prvenstva Hrvatske
Vidi originalni članak

Borna Vadlja bio je velik favorit na PH u badmintonu za mlađe kadete, ali se ozlijedio. Njegov najveći rival Vito Buchberger osvojio je naslov, a medalju i pehar ustupio je Borni.

- Bio je lijep osjećaj pobijediti, ali bilo mi je žao kad se Borna ozlijedio. Predao je sve mečeve. a sva finala trebao sam igrati protiv njega. Kad se ozlijedio, više nije mogao igrati i zato sam mu dao pehar - objasnio je 13-godišnji Vito i poželio suparniku brz oporavak.

Vadlja je naš najbolji badmintonaš u svojem godištu i vjerojatno bi osvojio sve naslove. Ozlijedio se na meču mješovitih parova i više nije mogao nastupati, no Buchberger je prekrasnom gestom pokazao pravi kubertenovski duh.

Njegov BK Velika Gorica predložit će savezu da ga nominira za nagradu za Fair Play HOO-a. Vito se odrekao pehara i zlatne medalje, no zlatno srce ostat će mu zauvijek.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • It's kišing 16.05.2015.

    a naslov je boli glava

  • divljak94 16.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lija babina greda 16.05.2015.

    pa mislim stvarno jel ti novinari imaju imalo skolskog obrazovnja il mi neznamo citat

Komentiraj...
Vidi sve komentare