To je to što me zanima!

Ozlijedila se zvijezda 'modrih': Sigurno propušta Varaždin, upitan i za utakmice Hrvatske...

Ove je sezone Marko Pjaca nastupio 10 puta za "modre" i zabio dva gola, uz dvije asistencije. Ljetos se vratio u redove "plavih" iz Rijeke za 1.5 milijuna eura, a redovit je član i hrvatske reprezentacije
Vidi originalni članak

Marko Pjaca (29) propustit će utakmicu protiv Varaždina u HNL-u, a upitan je i za utakmice hrvatske reprezentacije u Ligi nacija. Naime, krilni napadač Dinama osjetio je bol u prednjem butnom mišiću i za Varaždin je sigurno "out", dok je točan datum povratka na teren još upitan.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove je sezone Pjaca nastupio 10 puta za "modre" i zabio dva gola, uz dvije asistencije. Ljetos se vratio u redove "plavih" iz Rijeke za 1.5 milijuna eura, a redovit je član i hrvatske reprezentacije. 

ANALIZA KROZ STATISTIKU Što to ne valja s Osijekom? Malo prilika stvara, a puno dopušta suparnicima. Evo brojki

Dinamo u nedjelju igra s Varaždinom u gostima, a nakon reprezentativne pauze gostuje u Puli kod Istre. Zatim slijedi put u Austriju na noge RB Salzburugu u 3. kolu Lige prvaka 23. listopada. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lucky edy 05.10.2024.

    Miškovič sigurno ne spava dobro radi toga!

  • nikolalaaa 05.10.2024.

    Covjek sa staklenim nogama. Nazalost..

  • sejtan13 05.10.2024.

    Bjelica sa Pjacom ne računa, To se vidjelo pratimo Monaka, zato ti želim brz oporavak što prije promijeni momčad. Jer ovaj psihopata ne računa s tobom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare