To je to što me zanima!

Ovo je vaše pojačanje od 65 mil eura? Arsenova zvijezda glavni je predmet sprdnje. Pogledajte

Zadatak mu je bio zabiti iz voleja nakon ubačaja, ali stvari nisu išle u smjeru kojim je htio. Promašio je baš svaki pokušaj da pogodi gol i time postao prvi nogometaš koji nije zabio barem jedan gol u tom izazovu
Vidi originalni članak

Nakon sjajne sezone u kojoj je Arsenal skoro cijelu sezonu vodio u prvenstvu, pa na koncu ostao praznih ruku, 'topnici' su se pojačali skupim pojačanjima i time najavili da i sljedeće sezone žele konkurirati za titulu engleskog prvaka.

Stigli su Declan Rice, Jurrien Timber i Kai Havertz. Arsenal je samo za njih trojicu izdvojio više od 200 milijuna eura, a posebno je skup bio Rice, koji je plaćen više od 100 milijuna eura. Za Havertza je londonski klub izdvojio 75 milijuna eura, a doveli su ga iz gradskog rivala Chelseaja. 

REKORDAN TRANSFER Declan Rice potpisao za Arsenal za više od 135 milijuna eura

POTRESNO ISKUSTVO Zinčenko se prvi put od početka rata vratio u Ukrajinu: Bilo je strašno živjeti u onim uvjetima

Za 'bluese' je Havertz odigrao 139 utakmica i zabio 32 gola uz 15 asistencija. Međutim, njemački reprezentativac nije se proslavio na izazovu nogometnih vještina koji se održao u SAD-u gdje je Arsenal na pripremama.

Havertz je bio jedan od desetorice odabranih 'topnika' u MLS All-star izazovu, a natjecao se u izazovu voleja.

Promašio svaki pokušaj

Zadatak mu je bio zabiti iz voleja nakon ubačaja, ali stvari nisu išle u smjeru kojim je htio. Promašio je baš svaki pokušaj da pogodi gol, a navijači Chelseaja brzo su komentirali njegov nastup.

- Mi smo ovo gledali iz tjedna u tjedan. Baš mi je drago što smo ga se riješili - napisao je jedan navijač Chelseaja.

- Mi smo za njega zaradili 75 milijuna eura - napisao je drugi.

VELIKA PROMJENA 'Topnici' su predstavili novi dres i začudili navijače: 'Bole me oči'

Havertz je postao prvi igrač u povijesti natjecanja koji nije zabio gol zu cross & volley izazovu, ali briljirao je u touchdown izazovu s najviše osvojenih bodova.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 19.07.2023.

    Chelsea bljuvotina od kluba. 2 momka koji su morali biti legende su prodali samo radi gomilanjem drugih. Na kakvo su dno pali, nevjerojatno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare