To je to što me zanima!

VIDEO Nijemci su poludjeli: Za engleskog suca ovo nije penal

Lopta je išla prema golu i pitanje je bi li završila u mreži ili bi Unai Simon obranio, ali svakako je to bila situacija nakon koje bi mnogi suci pokazali na bijelu točku
Vidi originalni članak

Jamal Musiala pucao je s ruba šesnaesterca, a na putu prema golu ta je lopta pogodila Marca Cucurellu u ruku. Odmah su njemački reprezentativci tražili penal nakon toga, sudac Anthony Taylor pokazao je kako je španjolski reprezentativac imao ruku uz tijelo, a nisu mu se ni javili iz VAR sobe.

Kako je to moguće? Procijenite sami. Video možete pogledati OVDJE. Lopta je išla prema golu i pitanje je bi li završila u mreži ili bi Unai Simon obranio, ali svakako je to bila situacija nakon koje bi mnogi suci pokazali na bijelu točku. Sudac u VAR sobi bio je Stuart Atwell iz Engleske, a pomoćnici Bartosz Frankowski iz Poljske i nama dobro znani Talijan Massimiliano Irrati koji je oštetio Hrvatsku u finalu SP-a 2018. godine. Bilo kako bilo, to se nije dogodilo, a na kraju je Španjolska zabila gol u 119. minuti utakmice i ušla u polufinale natjecanja. 

OLMO IGRAČ UTAKMICE Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...

I sad tu slijede rasprave što bi bilo kad bi bilo, ali Njemačka bi svakako imala najbolju moguću šansu povesti u produžecima. No, to se nije dogodilo te je domaćin ispao u četvrtfinalu prvenstva.

 
Idi na 24sata

Komentari 127

  • ivekivi 06.07.2024.

    Kad se pregledava VAR? Situacije kog golova, penala i crvenih kartona. Ova ruka je bila nakon ofsajda fullkrug-a, elemenata za penal je bilo al sve što se dogodi nakon ofsajda pada u vodu. Pregled ofsajda se pregledava samo kod situacije gola, za nista vise, prema tome VAR nije bio obavezan prikazati situaciju igranja rukom.

  • arow 06.07.2024.

    Kladionica

  • unikatno 06.07.2024.

    Neka vide „velike“ sile kako je nepravda teska.To se „malima“ desava na svim prvenstvima .

Komentiraj...
Vidi sve komentare