To je to što me zanima!

Otac dinamovca Hoxhe pozirao s hrvatskom zastavom: Možda priredimo senzaciju i slavimo...

Ne znam hoće li Arber krenuti od prve. Bilo je da hoće, pa sinoć da neće. Hrvatska je na papiru bolja, rekao nam je Uke Hoxha
Vidi originalni članak

Hrvatski i albanski navijači grle se, pjevaju i navijaju zajedno na ulicama Hamburga. Dojam je kao igramo prijateljsku utakmicu, a ne susret 2. kola Eura koji je od ključne važnosti objema reprezentacijama za plasman u osminu finala. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvati i Albanci druže se uoči utakmice, mnogi nose zastave obje zemlje, a među veselim društvom detektirali smo i Ukea Hoxhu, oca igrača Dinama i albanskog reprezentativca Arbera koji bi danas mogao krenuti od prve minute. 

- Ne znam hoće li Arber krenuti od prve. Bilo je da hoće, pa sinoć da neće. Hrvatska je na papiru bolja, ali možda priredimo senzaciju. Tko je bolji, neka pobijedi.

Uke Hoxha je pozirao s hrvatskom i albanskom zastavom i veselo se smješkao dok smo ga fotografirali. Jako dobro priča hrvatski jezik, vojsku je služio u Beogradu, a nitko neće biti ponosniji od njega ako njegov sin danas zaigra protiv zemlje koju poštuje i cijeni. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • monterizzo 19.06.2024.

    Nevjerojatno kako mržnja prema Srbiji ujedinjava ljude 😂😂😂

  • Pobotchnick Leeyoobo 19.06.2024.

    Otac Dinamovog igrača nije ni približno zanimljiv kao mama ajdukovog golmana.

  • gif 19.06.2024.

    I za koga navija. Malo licemjerno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare