To je to što me zanima!

Osijekov trener uoči okršaja s Estoncima: Oni su jedan od najtežih suparnika u ovoj fazi

Na dobrom smo tragu da protivnicima bude muka što moraju doći na Opus zbog nas i našeg načina igre!, tvrdi kapetan Jugović
Vidi originalni članak

Osijek u četvrtak od 20 sati ugošćuje estonsku Levadiju u prvoj utakmici 2. pretkola Konferencijske lige, a bit će to i debi na klupi Talijana Federica Coppitellija (39). Koji govori na talijanskom jeziku i ne upušta se u verbalne akrobacije...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Poslije mjesec dana osjećam privrženost i očekujem podršku navijača sutra. Momčad je mlada i važno je da osjeti podršku. Nismo mogli napraviti više nego što smo uspjeli, radili smo non-stop. Moj debi? Već sam 15 godina trener, imam pokoju sijedu, navikao sam na proces i pritisak - rekao je u uvodu, a kapetan Vedran Jugović (34) naglasio je:

- Uložili smo velik trud da bismo ušli u Europu i zato ne želimo biti samo prolaznici, već ostaviti određeni trag. Uvjeren sam da ćemo imati dobru podršku sutra i na tragu toga ostvariti dobar rezultat.

Je li Osijek spreman za sezonu?

- Teren će dati odgovor. Nabasali smo na možda jednog od najtežih protivnika u ovoj fazi jer Levadia igra jako dobro i bit će to teška utakmica - rekao je trener.

Koliko je Osijek drugačiji u odnosu na Zekićevo vrijeme?

- Lijepo pitanje... Stvarali smo momčad s jakim tehničkim kvalitetama, stvarajući uvjete da najbolji igrači ostvare pun potencijal. Stvarali smo ofenzivnu igru, brz protok lopte i ravnotežu u ofenzivnim pozicijama, organizaciju napada i obrane… - neodređeno je govorio trener, dok je kapetan rekao:

- Na dobrom smo tragu da protivnicima bude muka što moraju doći na Opus zbog nas i našeg načina igre!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • imaš alfa,beta,gama... 24.07.2024.

    Ne znam,drag mi je Osijek i kao grad a i kao klub,iako sam hajdukovac.Sretno momci!

  • KešićIsBack 24.07.2024.

    Ne seri nego goni to da trče ..ovi i sljedeći moraju pasti ..pa šta bude u playoffu. Ajmoooo 🤍💙💪🐿️

  • uvijek dinamo 24.07.2024.

    ajmo Osijek kao i ostalim našim klubovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare