To je to što me zanima!

Osijek zbog verbalnog delikta ekspresno vraća igrača Dinamu?

Nedavnim izjavama Čavlina je razljutio klupske čelnike i u klubu mu više nisu skloni, kao ni njegovom razvoju. Čim se otvori zimski prijelazni rok trebao bi napustiti Opus Arenu
Vidi originalni članak

Nikola Čavlina (22) mogao bi ove zime napustiti Osijek i vratiti se u Dinamo koji ga je poslao na posudbu u grad na Dravi nakon što ga je kupio od Lokomotive tijekom ljetnog prijelaznog roka. Posudba Čavline u Osijek činila se kao razuman izbor, "bijelo-plavi" bili su u potrazi za golmanom, Čavlini je kao mladom golmanu važno da bude standardni prvotimac, a Dinamo je mladog golmana htio izbrusiti u jednom od najboljih hrvatskih klubova koji je ovo ljeto igrao i europske kvalifikacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Osijek - Dinamo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Ali lijepe se priče ne pišu same od sebe i u 'slučaju Čavlina' dogodio se dramatičan zaplet. Nedavnim izjavama Čavlina je razljutio klupske čelnike i u klubu mu više nisu skloni, kao ni njegovom razvoju. Podsjetimo, Čavlina je istupio u medije i izjavio kako mu se ne sviđa način na koji ga treniraju i što mu navijači zvižde svaku domaću utakmicu.

KATASTROFALNA SEZONA Čohar: Boto i Coppitelli imaju još vremena, a Čavlina si je onim istupom pucao u nogu

SPORTSKI DIREKTOR OSIJEKA Boto najavio kaznu za Čavlinu i dodao: 'Nejašmić je htio otići iz kluba i zaraditi velik novac...'

Očigledno je kako Čavlina i Osijek nisu dobitna kombinacija, stoga bi mladi hrvatski golman, piše Glas Slavonije, u zimskom prijelaznom roku trebao natrag na adresu Maksimirska 128.

Osijek trenutačno ne može prekinuti Čavlininu posudbu s obzirom na to da je završio ljetni prijelazni rok i to će moći učiniti tek u siječnju, a zasad nije poznato hoće li Dinamo poslati Čavlinu na novu posudbu ako Osijek (ili Dinamo, koji sigurno nije oduševljen što je njegov igrač na klupi) zaista prekine posudbu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • istok os 10.09.2024.

    Jeste dosadni o tome kako se Osijek raspada i kako Mesaroš diže lovu sjetite se sam Rijeke prošle godine a Osijek odlaskom Čavline je na dobitku mali je ovdje branio preko one stvari 

  • Pra&vica 10.09.2024.

    Ljudi u NK Osijeku su potpuno izgubili kompas. Sad rade jos vecu gresku jer nisu to napravili par dana ranije, kad je jos bio trajao prijelazni rok i tad bi to za sve bilo jako dobro. To sam predlagao jos tad ali badava, kad netko NAMJERNO rastura klub Osijek - u to sam sad siguran, tad nitko nije vazan, logicno, osim da se mazne lova...ali nece to ici tako lako, budite sigurni.

  • domba18 10.09.2024.

    Sad ce biti bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare