To je to što me zanima!

Osijek te treba! Kohorta poziva na podršku protiv Hajduka...

Pod geslom 'Osijek te treba!' najvjerniji navijači kluba pozivaju na veliku podršku Osječanima, koji nakon sedam kola imaju šest poraza i drže pretposljednje mjesto
Vidi originalni članak

Samo jedna pobjeda uz šest poraza i loša gol-razlika Osijeka nagnala je njegove navijače da kao 12. igrač pomognu klubu koji trenutno tavori na pretposljednjem mjestu Prve HNL nakon sedam kola.

Navjerniji navijači Kohorta pod geslom 'Osijek te treba!' poziva navijače da se okupe u velikom broju i daju glasnu podršku klubu na utakmici s Hajdukom u Gradskom vrtu u subotu 31. kolovoza.

"Svaka minuta utakmice je borba za opstanak i svaki tjedan novih 90 minuta borbe koje smo svi mi dio. Mi Osječani koji smo vjerni svome nećemo dopustiti da naš klub potone. Jer ovaj klub koliko god bio izmučen od politike, interesa, lopova i lažova je naš i on je simbol naše mladosti, života i grada u kojem smo rođeni, u kojem smo odrasli ili u kojem živimo.

Sada smo najpotrebniji. Zajedno ćemo obraniti čast našeg Osijeka. Osijek sada treba sve nas, dok još ima vremena i dok nije kasno. Svaki čovjek nam je sada bitan, kupi ulaznicu, dođi na stadion, navijaj, podrži, pozovi prijatelja... Daj svoj doprinos, učini nešto! Osijek te treba! Cijena ulaznice za jugoistočnu tribinu je 10 kn."

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ZEEBANCIA 29.08.2013.

    NK Osijek je sudionik najvećeg lopovluka u hrvatskom nogometu 1999. godine, kad ga je Tuđmanova Croatia za remi na Kantridi (kojim je Croatia postala prvak) nagradila osvajanjem kupa na štetu Cibalije u najsramotnijem finalu Kupa koji je igran u samostalnoj Hrvatskoj! Od tada su Osječani slizani s Croatiom/Dinamom i HNS što je jako dobro vidljivo po brojnim funkcijama Osječana u HNS-u, a da i ne spominjem sudačku organizaciju kojom drmaju godinama i u koju se dolazilo po liniji očeva, rodijaka, nećaka... Svaka čast svim navijačima u Hrvatskoj koji čeznu za poštenim HNL-om, a što se tiče Osijeka - on je suncokret koji se uvijek okretao Croatiji/Dinamu i HNS-u tražeći od vlastodržaca iz Maksimirske/Rusanove malo više "sunca" za sebe bez obzira što će možda takvim privilegijama neki drugi klas "pšenice" ili "kukuruza" usahnuti... Trebam li ja onda kao navijač Cibalije žaliti taj "suncokret"? Navijač Cibalije, kluba koji je najoštećeniji od strane sudaca u povijesti HNL-a... Ako te tvoj sudački lobi i vlastodršci iz Rusanove opet ne ogriju - usahni "suncokrete"- to si zaslužio!

  • micek 23 29.08.2013.

    Nadam se da nećete proigrati baš protiv Hajduka,al žao bi mi bilo da Osijek ispadne iz lige

  • dario1983 29.08.2013.

    bolje ponosno i posteno u drugu ligu nego godinama osvajati naslove na neposten nacin

Komentiraj...
Vidi sve komentare