To je to što me zanima!

Osijek se rastao s petoricom, Boto o Mierezu: 'Nećemo ga sigurno prodati u hrvatski klub'

Bit ću izravan oko Ramona - predložio sam mu novi dugogodišnji ugovor jer uživa u Osijeku, navijači ga ovdje obožavaju. On je u dvojbama, a ja ne mogu govoriti u njegovo ime, rekao je Boto
Vidi originalni članak

Osijek je krajem prošle sezone uspio ugrabiti četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije u Konferencijsku ligu, ali to nije zadovoljilo čelnike kluba. Sportski direktor Jose Boto dao je otkaz Zoranu Zekiću i odlučio angažirati Talijana Federica Coppitellija koji će biti predstavljen sljedeću srijedu.

Čeka ga i veliko pospremanje svlačionice. Cilj je ojačati momčad kako bi bila konkurentnija u utrci za naslov prvaka, ali i kako bi se pokušala domoći grupne faze europskog natjecanja. Prije dovođenja pojačanja, potrebno je prvo i pročistiti svlačionicu. Osijek je objavio kako se rastao s petoricom igrača. 

Ladislavu Almasiju i Oleksandru Drambajevu istekle su posudbe, a ugovor je istekao Šimi Gržanu, Petru Brleku Marku Barešiću. Boto je navodno već dogovorio tri pojačanja, Marka Soldu iz Dinama, Branimira Kalaicu iz Lokomotive i Luku Jelenića iz Varaždina. Jasno je kako će 'bijelo-plavi' vrlo vjerojatno i nekoga prodati, a najveći interes vlada za Ramonom Mierezom kojeg bi rado htio dovesti Dinamo. Ipak, ne žele ga tako laku pustiti, nude mu novi ugovor, a on se još premišlja.

- Bit ću izravan oko Ramona - predložio sam mu novi dugogodišnji ugovor jer uživa u Osijeku, navijači ga ovdje obožavaju. On je u dvojbama, a ja ne mogu govoriti u njegovo ime. Svjestan je da ga nigdje drugdje ljudi neće voljeti kako ga vole u Osijeku, a to je jako važno u donošenju odluke. S druge strane, 27 mu je godina i nema još puno vremena za zaraditi ozbiljan novac od nogometa, ali zasad nismo dobili nikakvu ozbiljnu ponudu o kojoj bi se mogli odrediti. No, u neki drugi hrvatski klub ga sigurno nećemo prodati. O tome nema govora! - rekao je Boto za Sportske novosti. 

Želja je produžiti ugovor sa Slavkom Bralićem, a odlučio je kako neće otkupiti Enisa Cokaja. 

- Oko Cokaja su dvije stvari. Ne želim platiti Panathinaikosu milijun, odnosno, milijun i pol eura odštete, ali i on mora smanjiti svoje zahtjeve oko plaće.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Tomislav-81 09.06.2024.

    Sta ti pricas neznalico ako on hoce doci ce u dinamo jasno??

  • Dado1511 08.06.2024.

    Da si idijot si pokazao kad si otjerao Zekića

  • 1/6 u ❤ 07.06.2024.

    Ovaj Boto kao da je bil u Hajduku na skolovanju...Tepe li ga, tepe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare