To je to što me zanima!

Osijek radi punom parom: Na tri godine potpisao Luka Jelenić

Prve nogometne korake je napravio u Španskom iz kojeg je 2010. došao u omladinski pogon Dinama i prošao sve kategorije do druge momčadi 'modrih'. Ugovor s Varaždinom imao je do 2026.
Vidi originalni članak

Luka Jelenić (23) potpisao je trogodišnji ugovor s Osijekom. Jelenić stiže iz Varaždina, a vrijedi 650.000 eura te je igrao za U-21 reprezentaciju.

Prve nogometne korake je napravio u Španskom iz kojeg je 2010. došao u omladinski pogon Dinama i prošao sve kategorije do druge momčadi "modrih". Za prvu momčad Dinama nikad nije zaigrao, a za drugu je skupio 36 nastupa.

"Modre" je napustio na ljeto 2021. godine i otišao u Inter iz Zaprešića, gdje je skupio 28 nastupa u drugom rangu hrvatskog nogometa. Nakon godinu dana i propasti kluba otišao je u Varaždin, gdje je do sada u dvije prvoligaške sezone skupio 64 nastupa, zabivši jedan gol i tome dodavši jednu asistenciju.

Statistika Luke Jelenića

Meta je Osijeka i stoper Žan Žužek (27). Slovenac je za Bari u Serie B skupio ove sezone 11 nastupa. Vrijedi 250.000 eura, a želi ga i Olimpija.

Jelenić je već drugo dogovoreno pojačanje Osijeka za ljeto. Podsjetimo, nedavno je sve dogovoreno s veznjakom Markom Soldom (20). Soldo je ovu sezonu na posudbi u Gorici. Osijek će Dinamu, Soldinu matičnom klubu, na ime odštete dati 400.000 eura i 10 posto eventualnog budućeg transfera.

SAŽETAK: OSIJEK - RIJEKA 2-0 VIDEO Osijek nakon skoro dvije godine dobio Rijeku u derbiju. Evo kako je osigurao Europu PROMJENE Utakmice zadnjeg kola HNL-a ipak se ne igraju istovremeno. Evo koji su novi termini susreta

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kicovz 21.05.2024.

    bravo šafarić, prodaj sve kaj valja , i borba za ostanak slijedi 1😡😡

  • TECHNO VIKING 21.05.2024.

    Portugalac zasukao rukave, a orban preko svoga pajdasa pere lovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare