To je to što me zanima!

Opleli po Chelseaju: Potrošili su 650 milijuna eura, a nemaju središnju špicu. To je suludo!

Suludo je koliko su potrošili na pojačanja, a nemaju središnjeg napadača. Pristup im je bio dobar, ali na ovoj razini morate završiti svoje šanse, kazao je Ferdinand nakon poraza Chelseaja u LP
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Chelsea je posrnuo u Dortmundu gdje ih je njemački prvoligaš svladao s 1-0, a gol za pobjedu zabio je čudesni njemački napadač Karim Adeyemi.

Chelsea je iz Benfice doveo argentinskog reprezentativca Enza Fernandeza (22), najboljeg mladog igrača SP-a u Katru, za rekordnih 121 milijun eura što je rekord Premier lige, ali ni on im nije bio od pomoći. 

Strijelac jedinog gola na susretu, Adeyemi, primio je loptu na centru i sjurio se prema protivničkom golu, a ispred njega je bio samo Enzo Fernandez kojeg je sjajno obišao i poslao loptu u mrežu. 

Bivši engleski veznjak Owen Hargreaves (42) kaže da još uvijek ima nade za Chelsea u Ligi prvaka protiv Borussije, ali ističe da je suludo što nemaju centarfora iako su od ljeta potrošili više od 650 milijuna eura.

- Suludo, s obzirom na to da su potrošili 650 milijuna eura i da nemaju središnjeg napadača. Treba im netko tko može zabiti gol  - rekao je Hargreaves.

Chelsea se nakrcao precijenjenim zvijezdama, a to se baš i nije ispostavilo dobitnom formulom za put prema vrhu. U posljednjih 13 utakmica Chelsea je tek dvaput slavio, a ove su godine u devet utakmica zabili samo četiri gola.

Hargreaves ipak ističe da Chelsea može lako napredovati, ali samo se ako se uspiju popraviti u završnici. 

- Mislim da Chelsea može lako pobijediti u uzvratnoj utakmici, ali Dortmund je opasan, to smo vidjeli. Dominirali su utakmicom u prvom poluvremenu, imali su stvarno dobar posjed, imaju odlične napadače i izgledaju nešto solidnije u obrani - kazao je Hargreaves.

S njime se složio i bivši engleski nogometaš Rio Ferdinand, danas stručni komentator za BZ Sport. 

- Unatoč svim dobrim prilikama koje su stvorili, bit će razočarani. Morate nešto pozitivno pokušati izvući iz ovoga. Pristup im je bio dobar, ali na ovoj razini morate završiti svoje šanse - kazao je Ferdinand.

Borussia u London nosi vrijedan kapital, a uzvratna utakmica protiv Chelseaja igra se 7. ožujka. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gnojna družina 16.02.2023.

    Kako li ce oni pradat tih 650 milja na kraju godne za far play bog dragi zna

  • NIKE 16.02.2023.

    Kakvo sme*e od kluba. Trenutno najogavniji klub u engleskoj. Nikad to nisam mislio napisati za njih. Samo želim Kovačiću novi klub na ljetu, naravno ako je njemu stalo do karijere.

  • David1Prometheus 16.02.2023.

    Klubovi koji kupuju od Benfice i Shakhtara zasluzuju propasti i nestat, pa ta dva kluba proizvode najvece prevare Enzo, Felix, Nunez najgori igraci ikad a 300 milja placeni..o Shakhtaru da nepricam Douglas Costa, Willian, luiz Adriano takvi panjevi a preplaceni

Komentiraj...
Vidi sve komentare