To je to što me zanima!

Opet popio: Sammira je ulovila policija, ‘napuhao’ 0,76 promila

Policija ga je zaustavila na Mažuranićevu trgu te je protiv njega podnijela prekršajnu prijavu. Budući da mu ovo nije prvi takav prekršaj mogao bi ostati bez vozačke
Vidi originalni članak

U noći na nedjelju zagrebačka prometna policija u redovnoj je kontroli zaustavila Sammira dok se vraćao kući. Dinamov igrač bio je pijan, dreger je pokazao 0,76 promila alkohola u krvi, piše Večenji list.

Nakon pobjede protiv Hajduka u Splitu i u Maksimiru protiv Slaven Belupa, klupsko čelništvo je ‘modrim’ igračima dalo dva dana slobodno, u nedjelju i ponedjeljak. Iako je rekao da su za njega noćni izlasci prošlost, Sammir je još jednom dokazao da je zagrebački život kad sunce zađe ipak preveliki izazov kojemu se on ne može oduprijeti.

Policija ga je zaustavila na Mažuranićevu trgu te je protiv njega podnijela prekršajnu prijavu. Budući da hrvatski nogometni reprezentativac nije prvi put uhvaćen pijan za volanom vrlo vjerojatno bi mogao na duže vrijeme ostati bez vozačke dozvole. Što možda i nije baš tako loša stvar, jer vožnjom u pijanu stanju može uzrokovati prometnu nesreću i netko bi mogao teško stradati. Sammir ipak nije jedini na cesti.

No više od gubitka vozačke, brazilskog nogometaša trebao bi zabrinuti gubitak statusa hrvatskog reprezentativca. Izbornik Igor Štimac sigurno ga neće zvati za kvalifikacijsku utakmicu protiv Srbije. Sammir je dugo čekao poziv u reprezentaciju i tek što je započeo karijeru u kockastom dresu, zbog neodgovorna ponašanja sam je sebi zatvorio vrata. I pitanje je hoće li ikad više dobiti poziv.

Sammir će dobiti i kaznu od Dinama. Iako se čini da za Brazilca nikakva neće biti dovoljna. Zbog pijanstava, bančenja i izostanka sa treninga Sammir se već naplaćao, ali sve je to kap u moru s obzirom na lovu koju ima.

Još jučer je sportski direktor Dinama Zoran Mamić spomenuo da će Brazilcu, kojem ugovor ističe za godinu i pol, ponuditi nastavak suradnje, no nakon novog incidenta, Sammir će se morati dobro namučiti da ponovo stekne povjerenje braće Mamić.

19. svibnja 2011.: Noć je proveo u pritvoru

U noći sa srijede na četvrtak odlučio se zabaviti, a nakon toga sjeo je za volan svog Land Rovera. Napuhao je 2,13 promila. Noć je proveo u pritvoru na triježnjenju. Platio je kaznu od 11.000 kuna.

7. studenoga 2011.: Provod s Draperom

Zbog ozljede nije mogao igrati protiv Zagreba, pa je tražio slobodne dane jer mora na privatni put. I nije došao na utakmicu, no umjesto na put otišao je u noćni provod s košarkašem Dontayeom Draperom.

7. kolovoza 2012.: I na treningu je bio pijan

Nakon lude noći u Novalji, gdje je proveo slobodan dan, Sammir je na trening iduće jutro došao pijan. Tadašnji trener Ante Čačić odmah ga je potjerao u svlačionicu... Kažnjen je sa čak 270.000 eura

23. studeni 2010.: Vaha ga kaznio s 10.000 eura

S Ibanezom, Calellom i Cufreom noć je proveo u klubu Gallery. S njima su bile i zaručnice, odnosno Cufreova supruga, no treneru Halilhodžiću to nije previše značilo. Kaznio je svu četvoricu, a Sammira i Ibaneza sa po 10.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • Ubananismo 05.03.2013.

    ma njega treba prodati on već davno želi otići

  • WOMANIZER 05.03.2013.

    sad će ope reći: i ja sam čovjek, griješim! pitao bih ga bi li mu to bilo opravdanje i da je netko poginuo zbog njega?

  • Frenkyy 04.03.2013.

    Većina nogometaša popije ali je taj izgleda glup pa ga svaki put ulove!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare