To je to što me zanima!

Oni su ubojice favorita: Hajduk potonuo u Osijeku

Odigrane su popodnevne utakmice 24. kola prve HNL. Nogometaši Osijeka napravili su veliku uslugu Dinamu, kući su pobijedili Hajduk 1-0
Vidi originalni članak

Slavonija definitivno “ne leži” Hajduku. U Vinkovcima su ostavili dva boda prije dvadesetak dana, a sad im je Osijek u Gradskom vrtu odnio sva tri! Bez Drage Gabrića i Senijada Ibričića splitski "bijeli" nisu uspjeli probiti zid pred sjajnim Skenderom i izgubili su još važne bodove u borbi za naslov.
Marin Skender sjajnim je paradama u Gradskom vrtu dokazao da ga se s pravom smatra jednim od najboljih golmana HNL-a. Hajdukov napadački dvojac Kalinić-Bušić već bi u prvih pola sata vjerojatno donio vodstvo Splićanima da gol sjajnim intervencijama nije spašavao osječki golman. Jednom mu je pomogao i Kalinić - najopasniji splitski napadač nije se uspio izmaknuti i slučajno je zakačio loptu na putu prema osječkoj mreži, nehotice ju odbivši u gol-aut. Onda je došao red na Subašića: Miličevićev volej 'izvadio’ je iz samih rašlji, a potom pokupio loptu na samoj gol-liniji nakon udarca glavom Smoje. Miše je mijenjao, uveo i Tomasova, ali Hajduk je igrao sve lošije. U 76. minuti Subašić je prvi put “zaplivao”, izletio u prazno nakon centaršuta Ibriksa i jedini veliki kiks splitske obrane kaznio je Barišić. Mladi napadač ostao je miran, sam samcat pred golom trznuo je glavom i naciljao gornji lijevi kut za pobjedu Osijeka, koji sad s pravom nosi epitet “ubojice favorita”.


MIŠE RAZOČARAN REALIZACIJOM: FALILI SU GABRIĆ I IBRIČIĆ
Bilo je puno duela, puno pogrešaka i imali smo puno sreće. U drugom poluvremenu smo zaigrali malo čvršće i, najbitnije, postigli gol koji nam je donio tri boda, rekao je trener Osijeka Steinbruckner.
Trener Hajduka, Ante Miše, rezignirano je zaključio da je razočaran realizacijom svoje momčadi i da je osječki dvoboj identičan nedavnom susretu i porazu od Cibalije u Vinkovcima.
- Osijek je dao gol samo onako kako je i mogao - iz prekida! U našoj igri se strašno osjetilo neigranje Drage Gabrića i Senijada Ibričića, u posljednje vrijeme naših najboljih igrača - kaže Miše.

POLICIJA PRIVELA 30 PRIPADNIKA TORCIDE
Nakon utakmice svoj bijes pripadnici Torcide mislili su iskaliti na onima Kohorte i policiji. Niije im pošlo za rukom ništa drugo već završiti na policiji. Čak 30 torcidaša odvedeno je "na hlađenje" nakon što su kamenovali domaće navijače i policiju. Nitko od policajaca i navijača Osijeka nije ozlijeđen.

OSIJEK: Skender (7), Kurtović (6), Primorac (6), Ibriks (7), Jugović (6) (od 83. Todorčev), Vida (6,5), Barišić (7), Vidaković (6), Smoje (6,5), Miličević (6), Luiz Cardoso Ferreira (5,5) (od 46. Pranjić) (6)
HAJDUK: Subašić (6), Bušić (6), Šerić (6), Buljat J. (6), Vejić (6,5), Kalinić (6), Andrić (6,5), Strinić (6) (od 62.Tomasov), Buljat M. (6,5) (od 79. Oremuš), Skoko (6,5), Pandža (6)

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ppeerroo 06.04.2009.

    E moj Miše, ili da kažem Mišu-mišiću, Osijek je barem zabio gol, a Ajduk-u ništa

  • mirni1 06.04.2009.

    nakon višenjesečnog praćenja Man: Utd odlučio kupiti Kalinića za 20 miliona eura. 100% točna vijest

  • 1Broj 06.04.2009.

    bravo osijek..................i sad i protiv dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare