To je to što me zanima!

Oni bi se zezali: 'Dream team' američke košarke u javnoj kući

NEKA IGRE POČNU Američki košarkaši završili su u elitnom bordelu u Riju, a kada su 'provaljeni', objasnili su da nisu znali da su u javnoj kući i da su mislili da su došli u wellness salon
Vidi originalni članak

Nekoliko megazvijezda američke košarke uhvaćeno je u provodu u jednoj javnoj kući blizu Copacabane.

DeAndre Jordan, DeMarcus Cousins, DeMar Derozan i još tri košarkaša izašli su u srijedu navečer u Rio i otišli u Terme Monte Carlo. Ugledni Rolling Stone opisao je to mjesto kao "elitni bordel za one dubokog džepa".

Američki mediji prenose da kada nazovete to mjesto, predstave se kao wellness salon, koji nudi masažu uz odgovarajuću glazbu. Primaju samo muškarce, a u ponudi je i veliki izbor skupocjenih pića.

Izvor blizak klubu rekao je kako su zvijezde NBA-a odmah napustile javnu kuću kada su shvatile o čemu jer riječ, ali fotografije, koje možete pogledati ovdje, govore drugačije. Družili su se u baru, a DeMarcusu Cousinsu jedna je djevojka 'visjela' oko struka. 

Inače, američki košarkaši odsjeli su na luksuznom kruzeru s devet paluba umjesto u Olimpijskom selu. Neka igre počnu!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • benitooo 07.08.2016.

    Oni se mogu zezat

  • srce_vatreno 06.08.2016.

    I? .. Dečki su malo izašli, prošetali , popili nešto. Nebojte se neće sigurno ''sranje'' napravit u nekoj birtijici u Brazilu, još pokupit Bog zna šta, imaju renome i para da mogu di hoće i šta hoće... Članak je školski primjer pisanja gluposti kad nema pametnijih tema.

  • light yagami 06.08.2016.

    u cemu je problem, kineze bi i pijani dobili

Komentiraj...
Vidi sve komentare