To je to što me zanima!

Olić za ključne sudare ostao bez zvijezda Dinama i Osijeka! Evo tko se priključio Hrvatskoj U-21

Hrvatska U-21 će 11. listopada odmjeriti snage s Andorom te 15. listopada s Grčkom. Obje utakmice igraju se u Koprivnici i mladi "vatreni" će se boriti za drugo mjesto jer Portugal je nedodirljiv na vrhu
Vidi originalni članak

Hrvatska U-21 reprezentacija pod vodstvom izbornika Ivice Olića bit će slabija za dvije jake karike. Mladi 'vatreni' igraju dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo koje će propustiti krilni napadač Dinama Luka Stojković i napadač Osijeka Anton Matković.

Obojica su ozlijeđena i Olić na njih neće morati računati pa se okrenuo rezervnim opcijama. Poziv je, stoga, dobio igrač Istre, izbornik je odlučio u reprezentaciju pozvati braniča Morisa Valinčića.

Hrvatska U-21 će 11. listopada odmjeriti snage s Andorom te 15. listopada s Grčkom, a obje se utakmice igraju u Koprivnici.

To su posljednji kvalifikacijski ispiti u skupini G te Hrvatska U-21 lovi drugo mjesto koje donosi dodatne kvalifikacije za odlazak na Euro.

Prvi u skupini je Portugal koji ima 21 bod iz osam utakmica te će gotovo sigurno zadržati vrh ljestvice do kraja natjecanja. Trenutačno je druga Grčka sa 17 bodova iz devet utakmica, dok je Hrvatska treća. Ima bod manje od Grčke, ali i jednu utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelov11 05.10.2024.

    Sad ce tek dobit. Cim nema guranja zvijezda Dinama kome i koje su to zvijezde tatini sinovi a tate placaju samo da igraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare