To je to što me zanima!

Oduševljeni Bernauer hvalio dinamovce, Baturina ga je 'poklopio': 'Nauči hrvatski'

Kod kuće u posebnoj atmosferi 3-0. Dobar momčadski duh. Hvala svima na podršci. Poluvrijeme. Napravimo to zajedno, napisao je Francuz na Instagramu na engleskom jeziku
Vidi originalni članak

Bila je to još jedna divna maksimirska noć. Započela je izvođenjem himne Lige prvaka, a nogometaši Dinama napravili su sve da to ne bude i jedini put ove sezone. Uslijedila je plavi uragan koji je poharao Qarabag. Modri su u utorak navečer slavili (3-0) protiv azerbajdžanskog prvaka i napravili veliki korak ka plasmanu u grupnu fazu najelitnijeg europskog natjecanja. A bogatstvo od 35 milijuna eura i elitu na Maksimiru moći će osigurati za tjedan dana u uzvratu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije bilo tako lako kao što rezultat sugerira. Marko Pjaca doveo hrvatskog prvaka u vodstvo u 29. minuti, imali su gosti nakon toga velike prilike koje je obranio Ivan Nevistić, ali onda je na scenu stupio fenomenalni Sandro Kulenović. Ušao je u nastavku pa nokautirao Qarabag golovima u 75. i 80. minuti. 

Sjajna atmosfera vlada u Dinamu, razlog su sjajni rezultati na početku sezone, ali i fenomenalna momčad koju je posložio Sergej Jakirović. Igrači se međusobno slažu i svi podržavaju jedni druge pa i oni koji manje igraju. Svi su bili oduševljeni pobjedom nad Qarabagom pa su svoju sreću podijelili na Instagramu, a jedan od njih je i francuski stoper Maxime Bernauer koji je ušao u drugom dijelu.

- 3:0 kod kuće u posebnoj atmosferi. Dobar momčadski duh. Hvala svima na podršci. Poluvrijeme. Napravimo to zajedno - napisao je Francuz na engleskom jeziku, navijači su ga ishvalili u komentarima, a onda je stigao jedan koji je nasmijao sve.

- Nauči hrvatski - kratko i jasno mu je poručio Martin Baturina i zaradio brdo lajkova.

Bernauer je došao na Maksimir prije godinu dana. U početku je oko njega bilo jako puno skepse, malo je igrao, ali u drugom dijelu prošle sezone dobio je priliku i postao nezamjenjiv u prvom sastavu. Ipak, minutaža mu je nešto pala u novoj sezoni nakon dolaska novih stopera, no i dalje je bitan član Jakirovićevog sastava. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pocetnik 21.08.2024.

    the best baturina and francuz....

  • jedan ja 21.08.2024.

    Baturina je umišljeni balavac i vidi se iz kojeg podneblja dolazi...sirov i balav, a misli da je nešto...istina - mali je ok, ali da baš moraš već sad pokazivati svoju bahatost i umišljenost - to ti nije dobro za karijeru

  • starii_vatrogasec 0076 21.08.2024.

    Bravo Dinamo , prvo poluvrijeme je odradjeno rutinski sa puno srece i dobrim golmanom. Dobro je rekao Baturina za Bernauera, da bi trebao malo uciti hrvatski jezik , da bi ga svi lakse razumijeli. 😜 Drugu utakmicu ima da Baturina zabije gol , umijesto 3 stative . 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare