To je to što me zanima!

Odmor je gotov: Luka Modrić priključio se pripremama Reala

Modrić je uz Nacha najtrofejniji igrač "kraljeva" u povijesti, a ove sezone igrat će u čak sedam natjecanja i nositi kapetansku vrpcu momčadi
Vidi originalni članak

Kapetan "vatrenih" Luka Modrić (38) prošao je liječnički pregled u Real Madridu nakon čega se priključio suigračima na pripremama za nadolazeću sezonu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić se vratio u Madrid s godišnjeg odmora na kojem je bio oko mjesec dana.

"Luka Modrić je već započeo s pripremama. Došao je u klupski centar 'Ciudad Real Madrid' kako bi obavio liječnički pregled uoči priključenja ekipi", izvijestio je Real Madrid objavivši fotografiju nasmiješenog hrvatskog igrača tijekom pregleda. Modrić je nakon toga odradio prvi trening u teretani.

VELIKO PRIZNANJE ESPN izabrao Modrića u top 5 nogometaša stoljeća! 'Godinu za godinom konstantno odličan'

Igrač sa 534 nastupa bit će ove sezone kapetan španjolskog kluba. S Realom, prošlosezonskim osvajačem Lige prvaka i španjolskog prvenstva, trenirat će u nedjelju u Madridu, a onda će poletjeti prema Sjedinjenim Američkim Državama. Ondje će "kraljevi" odigrati prijateljske utakmice s Milanom, Barcelonom i Chelseajem.

Ove sezone sudjelovat će u sedam natjecanja od čega je prvo europski Superkup u Varšavi protiv talijanske Atalante. Modrić igra za Real Madrid od ljeta 2012., a ranije ovog mjeseca produljio je ugovor za dodatnu sezonu, do ljeta 2025. S "kraljevskim klubom" je osvojio 26 trofeja i s Nachom je najtrofejniji igrač u povijesti kluba.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lucky edy 27.07.2024.

    Šta i on je prošao liječnički?

  • škorpion1980 27.07.2024.

    Bla,bla....

  • rijetko kulturan 2.0 27.07.2024.

    Što je jeo prije provog treninga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare