To je to što me zanima!

Odlično ozračje u Varaždinu, Jana Koščak dijelila medalje

Naročito dobru reklamu Erste Plavoj ligi rade prošlogodišnji finalisti, koji su oduševljeni svime što su doživjeli u Zagrebu i cijelim programom koji im je tamo priređen, kaže Nenad Pavliček iz AK Sloboda
Vidi originalni članak

Nakon kvalifikacija održanih na stadionu Sloboda Varaždin dobili smo finaliste Erste Plave lige 2024 iz Varaždinske županije i okolice. Sudjelovalo je 187 učenica i učenika 1. do 6. razreda osnovnih škola, a po dvoje najboljih u svakoj disciplini i kategoriji nastupit će na 7. rujna na finalu u Zagrebu, u sklopu Boris Hanžeković memorijala.

Osim djece, njihovih roditelja, nastavnika i trenera, natjecanjem je vrlo zadovoljan i Nenad Pavliček iz AK Sloboda, koordinator Erste Plave lige za Varaždin.



„Ozračje na stadionu je bilo odlično i djeca su se jako veselila što se mogu natjecati. Imali smo očekivani broj sudionika s obzirom na to da i Čakovec organizira kvalifikacije Erste Plave lige u našoj neposrednoj blizini. Radimo na većoj animaciji osnovnih škola na našem prostoru, u čemu nam puno pomaže to što djeca međusobno pričaju o ovom natjecanju i podižu zanimanje za njega. Naročito nam dobru reklamu rade prošlogodišnji finalisti, koji su oduševljeni svime što su doživjeli u Zagrebu i cijelim programom koji im je tamo priređen.“

Spomenutom ozračju je znatno pridonijela i ambasadorica Erste Plave lige, svjetska juniorska rekorderka u petoboju Jana Koščak, koja je, između ostaloga, podučavala djecu, ali i poznatog influencera Brunu Lukića kako se baca kugla.

„Da, Jana je kao i lani dijelila medalje i autograme te razgovarala sa svima na stadionu. Mogu reći da je svoju ulogu ambasadorice jako dobro odradila“, zaključuje Pavliček.



Jana Koščak je do svjetskog vrha među juniorka došla trenirajući u atletskom klubu Sloboda. Sva djeca iz Varaždina i okolice koja žele trenirati atletiku mogu preko platforme MVPiz.com ostvariti besplatan probni period u trajanju od mjesec dana u AK Sloboda Varaždin.
Kvalifikacije Erste plave lige 2024 nastavljaju se natjecanjem u Zagrebu, u srijedu 29. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare