To je to što me zanima!

"Božo me nazvao i rekao da više nema ni snage niti želje"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Potpisali smo na dvije godine, stali smo iza njega iako nismo bili najzadovoljniji nekim rezultatima. Žalio se da je izoliran, rekao je Matej Mamić koji je silno ljut
Vidi originalni članak

Oko 11 sati nazvao me agent Ivo Nakić i saopćio mi da je Božo Maljković odustao od daljnjeg angažmana u Cedeviti. Neugodno me iznenadilo, nisam vjerovao da se to može dogoditi. Odmah sam nazvao Maljkovića koji mi je rekao da više nema ni snage niti želje da nastavi, rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić o  šokantnom odlasku trenera.

Maljković je već otišao u Ljubljanu bez da se pozdravio s bilo kim, a Mamića je cijela situacija strašno razljutila jer smatra da takav razlog nije dostatan za ovakvu odluku, koja uopće nije sportska.

- Bili smo potpisali na dvije godine, stali smo iza njega iako nismo bili najzadovoljniji nekim rezultatima. Žalio se da je izoliran, iako smo i ja i direktor Krešo Novosel i treneri bili s njim na dnevnoj bazi - dodao je Mamić odbacivši bilo kakve sugestije da je Maljković otišao zbog novonastale političke situacije (op.a. generala). 

- Bio je izuzetno apolitičan i dobrodošao na našim prostorima. 

Iduće dvije utakmice, gostovanja u Milanu u četvrtak te Beogradu kod Partizana u nedjelju, vodit će pomoćnik Jakša Vulić. Vulić je uveo klub u 2. pa u 1. ligu, a ovo će mu biti četvrti mandat na klupi Cedevite.

- Situacija je jako iznenađujuća, mogu samo pretpostavljati kakva će biti reakcija momčadi, ali nadam se da će pružiti dobru igru - rekao je Vulić dodavši da nije razmišljao o tome hoće li mu ove dvije utakmice biti 'kvalifikacijske' za ostanak na klupi.

U međuvremenu uprava kluba tražit će novog trenera, ali bez žurbe.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • pingu1906 21.11.2012.

    Veliko ti hvala sto si otisao!Smrdi tu smrdi!Nije taj Tedeschi naucen na poraze!Samo pobjede,dobit its!Prestrasno je koliko je pohlepan za novcem!!!!!!!!!!!A ocigledno mu je taj klub samo promocija!!!!!!!!!

  • Dubravko Miličić, novinar 21.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vedran6 21.11.2012.

    Vidio da nema što tražiti u Cedeviti i u hrvatskoj košarci, uzeo pare i digao sidro. Ništa drugo nije ni bilo za očekivati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare