To je to što me zanima!

Nutricionistica Hajduka: 'Moja torta je bila simbolika. Izabrala sam nešto što se ionako ruši...'

Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram mojim problemom nego njegovim, napisala je nutricionistica Hajduka nakon što je u javnost izašla snimka u kojoj na svadbi ruši tortu stadiona Maksimir
Vidi originalni članak

Hajdukova nutricionistica Dragana Olujić Sekulić, u skladu sa splitskom tradicijom, morala je zajedno sa svojim suprugom izrezati i srušiti tortu. Obično torta bude u obliku zvonika Sv. Duje, no mladenci su odlučili da će njihova torta imati oblik maksimirskog stadiona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bračni par je uz pjesmu "Dalmacijo" razbio tortu u obliku maksimirskog stadiona, što je izazvalo gomilu negodovanja kod navijača Dinama, ali i Hajduka. Nutricionistica, koja je široj javnosti poznata zbog sukoba sa sucem Igorom Pajačem (38) nakon utakmice s Lokomotivom, tako se ponovno se našla u središtu javnosti. Svoj postupak na svadbi pokušala je opravdati u statusu na Facebooku, koji je u međuvremenu obrisala.

TRADICIJA VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira

“Vjenčanja su puna običaja. Neki običaji su dosadni, neki zabavni, kao i vjenčanja. Ja sam se eto opet udala. Opet. I organizirala vjenčanje. Zabavno vjenčanje sa zabavnim i veselim običajima. Neke običaje zadržala, neke izostavila, a neke eto promijenila. U Dalmaciji se na vjenčanju razbija krokant. I to, Sv. Duje. Meni ga je ovaj put bilo žao. Izabrala sam nešto što se ionako uskoro ruši i gradi novo. Čista simbolika, ništa drugo. Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram mojim problemom nego njegovim", napisala je nutricionistica.

Hajduk se oko cijele situacije još uvijek nije očitovao, a neki navijači idu toliko daleko da zazivaju njezin otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • mimi3011 03.06.2024.

    Nisu tebi sve na broju.Reci ti šta hoćeš,ali ovo je klasični govor mržnje.Sad samo čekam naslov Hrvatski branitelji postavili šator pred tvoju kuću.Jer normalnoj osobi nešto ovako ne bi palo na pamet,al valjda ti je Jarni bio mentor.

  • NickBenny 03.06.2024.

    Koji fenomen od žene... 1. za ulazak u brak bira simboličnu tortu Maksimira koji se ruši 🤡2. ona i njen suprug su bili spremni za svadbu platiti tortu u obliku nečega što ne vole i to sigurno pozamašno da bi na kraju tortu uništili - očiti znak neodgoja jer mi odgojeni znamo da se s hranom ne igra i da se hranu ne baca bez razloga3. koji level neobrazovanja, neodgoja i nezrelosti moraš imati da svoju ljubomoru ne znaš ni na jedan drugi način ispoljiti i izbaciti iz sebe nego ovakvim infantilnim ponašanjem? Da je djevojčica od 10godina još bi čovjek rekao ajde... 4. vidjeli smo ostale snimke sa svadbe.. Seljačija da ti mozak stane. 

  • Vladovladić_2 02.06.2024.

    Ova je u rangu Marića i Mamića kad su pjevali: hebi, hebi se Splite. Balkanski krkanluk na obje strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare