To je to što me zanima!

Novinarka HTV-a imala nezgodu u Dnevniku uživo pa se odlično snašla: 'Dobro je, živa sam...'

Zrinka Grancarić govorila je u subotnjem Dnevniku Hrvatske televizije o Olimpijskim igrama, čiju će ceremoniju otvorenja komentirati, a onda joj je promaknula stepenica
Vidi originalni članak

Televizijski program uživo često može ponuditi neke neočekivane situacije, a jedna takva dogodila se u subotnjem Dnevniku Hrvatske televizije, kad je novinarka Zrinka Grancarić uz popratnu infografiku objašnjavala detalje oko Olimpijskih igara u Parizu, koje će prenositi javna televizija počevši od ceremonije otvorenja idući petak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hodala je Zrinka Grancarić HTV-ovim studijem dok su oko nje montirali kartu s borilištima pa se u jednom trenutku spotaknula ne vidjevši stepenicu ispred sebe. Unatoč visokim potpeticama, spretno se dočekala na ruku, nasmijala i profesionalno nastavila objašnjavati detalje oko sportskog natjecanja.

- Dobro je, živa sam, nastavljamo - kazala je Zrinka Grancarić, prva žena koja će komentirati ceremoniju otvorenja Igara uz kolegu Marka Šapita.

Zrinka Grancarić bivša je jedriličarka koja je na prošlim Igrama komentarima pratila uspjehe hrvatskih jedriličara, a standardni su joj zadaci u unutarnjopolitičkoj redakciji na Prisavlju. Na kraju monologa u Dnevniku duhovito je dobacila:

- Nadamo se da su naši sportaši spretniji nego ja maloprije.

- Nadamo se, Zrinka. Hvala ti, haha, hvala ti zasada, nadam se da si dobro. Hvala ti - odgovorio joj je vidno iznenađeni voditelj Dnevnika Đurica Drobac.

Detaljan raspored nastupa hrvatskih sportaša u Parizu možete provjeriti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Miške 21.07.2024.

    Ćetvero uglasta a popela se na igle štikle

  • netko iz 2 mase 21.07.2024.

    josipe kad budeš upola novinar kao ona onda nešto piši ovako kuco

  • freeshooter 20.07.2024.

    ...kako vam samo nije neugodno pisati i objaviti ovo... pa ovo niti mala djeca nebi, pa i oni razumiju da je nezgoda, komu normalnom ovo može biti vijest za novine... sramite se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare