To je to što me zanima!

Sad je i službeno: Promijenili su termin derbija Dinamo - Hajduk

Nakon ovog vikenda slijedi reprezentativna stanka. Sergej Jakirović i Gennaro Gattuso imat će priliku odmoriti neke igrače i još dodatno uigrati momčad, ali bez reprezentativaca, a zatim se i pripremiti za veliki derbi
Vidi originalni članak

Na početku prošle sezone gledali smo dva najveća hrvatska derbija u samo tjedan dana. Prvo Superkup pa potom prvenstvo, svatko je slavio po jednom, a ove sezone Dinamo i Hajduk susrest će se u 6. kolu HNL-a. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon ovog vikenda slijedi reprezentativna stanka. Sergej Jakirović i Gennaro Gattuso imat će priliku odmoriti neke igrače i još dodatno uigrati momčad, ali bez reprezentativaca, a zatim se i pripremiti za veliki derbi. Prvotno se trebao igrati u subotu 14. rujna, no došlo je do promjene.

Dinamo tri dana kasnije gostuje kod Bayerna u prvom kolu Lige prvaka pa kako bi imali dan odmora više, termin derbija prebacili su za dan ranije, u petak 13. rujna u 20 sati. To znači i kako će se vrlo vjerojatno odgoditi utakmica Kupa koju bi Hajduk 11. rujna trebao igrati protiv Bilogore. Novi termin trebao bi biti 24. ili 25. rujna. Dinamo će svoju obvezu u Kupu protiv Banjola kraj Pule zbog većeg broja reprezentativaca odraditi 25. rujna.

Kako god, taman za kraj radnog tjedna, ljubitelji HNL-a će u petak navečer uživati u najvećem hrvatskom derbiju. 

HNL, raspored 6. kola

  • Dinamo - Hajduk, 13. rujna, 20 sati
  • Istra - Lokomotiva, 14. rujna, 17.30
  • Gorica - Rijeka, 14. rujna, 20 sati
  • Osijek - Slaven Belupo, 15. rujna, 17.30
  • Šibenik - Varaždin, 15. rujna, 20 sati

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Šandor Romano 02.09.2024.

    Ja da sam na Hajdukovu mjestu nebi ni išao igrati da im Hajdukovi navijači pune stadion Rijeka-Dinamo 4500 gledateljcov njih ni njihovi ne gledaju jada od klubova.

  • mars7 01.09.2024.

    Idemo s livajom Po Pobjedu

  • pero83 01.09.2024.

    Derbija? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Hajduku su derbiji utakmice protiv Istre, Slavena, Varaždina, a ne protiv najvećeg hrvatskog kluba .

Komentiraj...
Vidi sve komentare